Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - АНТРАЦИД
Потребителско име:АНТРАЦИД
Име:Господин Маева Бялата Мишка
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:21.02.16, 18:34 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:41
Последна промяна:21.02.16, 18:45 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


НЯКОЙ ДА ИМА ИНФОРМАЦИЯ ДАЛИ СА ЗАПОЧНАЛИ ДА СИ ПЛАЩАТ ОБЩИНСКИТЕ ЖИЛИЩА ? МАЙ Е ВРЕМЕ ЗА ИЗПЪЛНИТЕЛНИ ЛИСТОВЕ, ДЖАНДАРМЕРИЯ И ЧСи - ТА ! ХАЙДЕ ОБЩИНАТА !

АНТРАЦИД, 25.05.2016, 00:54:34 (преди 4 години)
Ботевград / Златаровци на бал тази вечер
КАК ВЪРВИМ С ВОДОПРОВОДА ?

Камери само не пазят, трябват хора, мотивация, организираност и премислени кадърни действия. Камерите в севера са изкъртени! Защо? Защото камерата сама не се пази. Поуката e ,че време е да се даде път на хора като Стичката малко да вкарат ред и шепа анархия. ВРЕМЕ Е ЗА ОБЩИНСКА ПОЛИЦИЯ. Инак ще се генерират самостоятелни наказателни отряди. Ние не целим подобни глупости ! Нали ботевградчанино?

Сун Дзъ казва:
В една война и най-великият войн се страхува от невидим враг.
Има цяла теория за МЪПЕТ контрола.
Създаваш виртуални лица които да са мразени от обществото (както се създават и героите като необходимост за социална мотивация) тези, които са кукловодите са тези чиновници обвити в куртоазия , които не подозираме. Болестта на воайорския комплекс за малоценност към властта се събира в съзнанията им като гнойна пъка и чакаща да се пръсне.
Дай на тъп човек пари и му гледай сеира.
Много се почувстваха модерни и си посещаваха ложите за да се отчитат за огромни суми и попаднаха в цезарския капан с разделянето в полза на властта.
Съсипи образованието и намали кръгозора на едно общество и ефекта на доминото ще се задейства.
Всичко бе сметнато и задействано (простете за конспиративната ми теория) но пропуснаха , че общото между българин и натовкса ракета е , че и двете един път стартирани са неуправляеми.
Благородно завиждам за задружността на ромите и много я уважавам , но това което видяхме сега е жив страх и популизъм.
Имам огромно предчувствие , че Владо този път не е виновен, а и да е той със сигурност има причинност. От двамата застреляни познавам само Цецо, прави келешлъци, но е с добро сърце. По това което чувам за Марко , далеч не е с розов характер. Много са му мераклии и е било въпрос на време.
На времето един голям човек поставя началото на светското в нашата част на Европа. Той не отрича Левски , Ботев и Каравелов изправя фактите в историята и поема историческата отговорнос , като до ден днешен Джамия и Църква седят една до друга в Истанбул. Името му е Кемал Ататюрк.
Защо , когато нещо не ни изнася , ни е по дуобно да търсим виновни ? Защото е по лесно, защото когато някой не чете и превръща незнанието в добродетел, не го чака нищо добро.

Нека да дойде министърката господин Бат Сали и темподобни фалшиви герои.
Като си свършите въпросите я попитайте:
- Простете госпожо министър, ние искаме, ама нали не е нужно да даваме;
Въпроси от рода "ама тука водата плащате ли я ... абе тука ни искат пари за вода" и т.н
- попитайте я и с кой кючек да я поздравите в неделя следобед !
Казвам СТОП: не цигани, не българи , не турци. Имате си лични карти !
ВСИЧКИ , дето се появявате публично да искате, платихте ли си данъците, платихте ли си тока и водата, заведохте ли си дечицата на училище без да биете учителите , че детенцето ви вдигнало полата на съученичката и даскалицата го наказала !
ПРАВАТА СКЪПИ ГРАЖДАНИ СА ПРИДРУЖЕНИЕ СЪС ЗАДЪЛЖАНИЯ.
ЗА ДА ИСКАШ ТРЯБВА ДА ДАВАШ !

ТОВА СЕ ОТНАСЯ ЗА ВСИЧКИ ЕТНОСИ , БАРАБАР С БЪЛГАРИТЕ КОГАТО ПРЕТЕНДИРАТ ЗА ПРАВА.
СПРЕТЕ С ЛИЧНИЯ СИ ПОПУЛИЗЪМ, ВЕЧЕ НЕ Е КОНВЕРТИРУЕМ. ПРОПУКА СЕ НЕПУКИЗМА И ЩЕ СЕ ПОЯВЯТ МНОГО КАТО ВЛАДО, А ТОЙ ЩЕ СТАНЕ ГЕРОЙ. ВИЕ ЩЕ РОДИТЕ ГЕРОЯ И В СЪЗНАНИЯТА СИ , КОГАТО ПОТЪРСИТЕ ОПОРНАТА ТОЧКА НА СОБСТВЕНИЯ СИ ЖИВОТ ЩЕ ЧУВАТЕ ЕДНА ПЕСЕН https://www.youtube.com/watch?v=yo_d_RGkP5Y
НЕ ПРАВЕТЕ градски легенди, просто спазвайте правилата защото рано или късно държавата узрява, ДЪРЖАВАТА , ТОВА СИ ТИ ! ОБИЧАЙ Я И Я ОТГЛЕЖДАЙ ЗАЩОТО УТРЕ ЩЕ Я ПОТЪРСИШ.
Мъртвият веднъж издъхнал си е платил приживе задълженията. Каквито и да са били , били са. Почивайте в мир и нека там където сте да да си видите грешките и помагате на другите тук да станат по-добри и да изчистят а не да отмъстят имената ви.

« предишна123456следваща »