Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - ГДБОП
Потребителско име:ГДБОП
Име:Господин GD BOP
Статус:потребител / активен
Възраст:30 години
Регистриран на:21.10.15, 19:55 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:127
Последна промяна:21.10.15, 20:00 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


Да затварят щом искат. Между съда и Фреша нищо не пречи да се затвори за коли. То не виждам и за какво ти е да минеш с кола точно от там. Само да направят западната улица на канала двупосочна от центъра до спийдито(не че сега като е еднопосочна не минават от там и в двете посоки) и готово, има и обиколен път, който удължава с не повече от 150-200 метра преминаването. Даже според мен отдавна трябваше да махнат колите от там, че даже и да съединят двата площада без да има път между тях.

Тая държава никога няма да се оправи. Глупав народ. На това правителство му остава 7-8 месеца и има избори. Вместо да се напънат сега да измислят някаква политическа програма, идеи за подобрения, разчети и да отидат на избори, да спечелят и да си реализират идеите. Те скачат като маймуни по площадите и си мислят, че Бойко ако подаде оставка утре ще забогатеят. Глупаци. Без алтернативна политическа програма, нали и да подаде Бат Бойко оставка пак ще спечели 25% на изборите и пак ще трябва той да е премиер. Мислене трябва, не скачане.

Мазниш му се ти. Аз преди 5 години гласувах за него защото имах огромни надежди, че ще промени нещата към по-добро. За това и от тогава ми остана тоя ник ГДБОП, на неговото движение. Обаче за 5г освен празни приказки нищо друго не се случва с града. Аз не му забивам ножове, той сам си ги забива с нищо неправене - не знам, от некадърност ли, от нежелание ли, но наистина нищо не прави, едно голямо мишкуване. Един по един ще си загуби избирателите като мене, ама явно ще трябва като Георгиев да минат 3-4 мандата докато се усети целия град, че трябва нова промяна.

Преди 5 години, за първите избори лично говорих с Гавалюгов на площада 1-2 минути, и едно от нещата бяха: На Георгиев единственото хубаво след него е залата, надявам се сега да се обърне внимание и наболницата, защото е общинска. Тогава той ми каза: Напълно съм съгласен с теб, това е едно от нещата в програмата ни. Надявам се до 2, максимум 3 години да е ремонтирана. За 4 години абсолютно нищо по въпроса!
Ето какво каза пък преди вторите избори, началото на лятото:

„Проектът не е готов. Обхватът на проектирането е доста сериозен, той не включва само въвеждане на мерки за енергийна ефективност, а и вътрешни преустройства. Затова проектантите поискаха по-дълъг срок. Те поеха ангажимент проектът да бъде напълно готов в средата на юли. Веднага след това ще обявим обществена поръчка за избор на изпълнител. Минималният срок за събиране на оферти е 28 дни. Ако не бъде обжалвана, ремонтните дейности ще започнат през есента”, обясни Иван Гавалюгов.

Е есента мина и пак нищо. Даже по-зле става, заеми, задлъжнялост, няма и приказки за ремонти.

Много лъже това момче. Само жена си не излъга, че ще й купи нов джип.

Повече от 20г. Ботевград читав кмет няма! За 20г само една зала се построи, не е ли ги срам тия Лош или много луд

Много щастлив Интелигентен човек си, признавам ти го. Получи се градивна дискусия. Общо взето поддръжниците на Гава... са с подобни умствени способности. Лека вечер Много щастлив

« предишна123456следваща »