Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Мургаш
Потребителско име:Мургаш
Име:Господин Иво Иванов
Статус:потребител / активен
Възраст:неизвестна
Регистриран на:30.10.15, 12:34 (преди 4 години)
Брой коментари в Новини:80
Последна промяна:29.05.18, 13:29 (преди 1 година)


Последните коментари в новини:


#83, Явно успеха не е цветущ и за да има прогрес, а това не е лесно с определен етнос, е нужно търпение и постоянство. Постепенно ще идват и резултатите. Тези деца са по-добре от родителите си, а техните деца ще са много по-напред от тях. Иначе каква е алтернативата? Какво предлагаш? Чудеса няма да станат, от днес за утре, който и да сложат да управлява там. И догодина пак ще има уволнен директор. Може би г-жа Иванова ще стане директор и ще покаже как за година - две това училище ще стане най-проспериращото в областта.

И сега какво ще стане с това училище? Има ли решение по въпроса с отсъстващите ученици. Като уволнихте директорката напълниха ли се класните стаи с жадни за знания ученици? Как ще се излезе от положението? И аз питам за един приятел, че много се интересува.

Какви оценки ще изкарат тези трима костюмирани служители на Регионалното управление по образование – София регион и началничката им, ако се яват на изпит по български език и литература. Как мислите, дали ше издрапат до 3,5, защото аз се съмнявам.

Мургаш, 06.06.2019, 23:14:33 (преди 2 месеца)
Ботевград / Хванаха 18-годишен шофьор без книжка
Полицията да конфискува колата.

Мургаш, 04.06.2019, 23:35:34 (преди 2 месеца)
Ботевград / Създават арт пространство в Боженица
Арт пространство? Няма ли българска дума та ползвате чуждици написани на български?

« предишна123456следваща »