Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - СиФу
Потребителско име:СиФу
Име:Господин Антон Стоянов
Статус:потребител / активен
Възраст:57 години
Регистриран на:19.10.15, 17:01 (преди 5 години)
Брой коментари в Новини:32
Последна промяна:20.10.15, 10:58 (преди 5 години)


Последните коментари в новини:


СиФу, 30.09.2016, 14:27:33 (преди 4 години)
Ботевград / Съобщение от ВиК Бебреш
Сега е момента ВиК да си сложи СК в началото на отклоненията по улиците, за да може като се наложи да спира водата на участъците, където са налага, а не на целия град!

#28, нещо не си наясно със ситуацията по начина по който се произнасяш Смее се Удивителна

Кмета да сезира прокуратурата за строежите, имотите и собствеността на бившия кмет-да се направи една сметка колко струват и откъде са парите-той е на бюрото по труда, дъщеря му и синът му са безработни, а тия които са му дали заемите ще си кажат всичко вече и истината ще излезе наяве!

СиФу, 27.04.2016, 17:45:54 (преди 4 години)
Ботевград / Властелинът на ротондите
На това творение-хрумка на "великия строител" от Навачане мястото е в парка, не в центъра на града, ако избщо има място. Маоже да бъде преместено при добро желание на общинската управа-за нея бяха хвърлени около мильон и двеста хиляди лв общинска пара, като реални са само двестате-останалите са ясно къде-в частните строежи на "строителя", така че за местенето няма да са повече от 20-30 000лв! Тук да си остане сцената, но писоарите/сините фонтанките/ да се преправят. Що се отнася до устойчивост при земетръс-да отговори главната архитектка в майчинство-тя е разрешавала строителството, но най-вероятно не отговаря на противоземетръсните норми-стои доста хилаво!
И най-важното-ЩЕ СЕ ТЪРСИ ЛИ НАКАЗАТЕЛНА ОТГОВОРНОСТ ЗА СТРОИТЕЛНИТЕ ПОДВИЗИ НА ПРЕДИШНИЯ КМЕТ, ЗАЩОТО ТЕ СА ДОСТА!!

Много слаби аргументи за повишаването-както на "Софийска вода"! Докога от КЕВР ще ги търпят или по-точно докога НИЕ ще ги търпим?!? Толкова са нагли, че надскочиха политиците ни! Явно спасението е ГОНЕНЕ от БГ, но бат'Боко не иска Чуди се Удивителна

« предишна123456следваща »