Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Cruella De Vil
Потребителско име:Cruella De Vil
Име:Госпожа Cruella De Vil
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:15.09.15, 06:45 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:201
Последна промяна:15.09.15, 20:29 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Cruella De Vil, 26.03.2016, 17:35:06 (преди 6 години)
Ботевград / Над 130 роми се събраха в центъра на Ботевград
Никой ли не забелязва, че всички убийства напоследък са свързани с дискотеки, игрални казина и наркотици? Там трябва да се търси мотива за поне 4 убийства последните 2 години. Може би това е и причината за палежите.Разследва ли се в тази насока? Защо няма резултати?

Cruella De Vil, 26.03.2016, 15:11:38 (преди 6 години)
Ботевград / Над 130 роми се събраха в центъра на Ботевград
По телевизията казаха, че в единия от братята са открити наркотици. Тълпата на площада - на кого носите цветя и се покланяте - на наркопласьори и побойници ли ????!!!

Аз не знам как е в Северна Корея, но виждам и чувам какво става в Ботевград. А то е следното - вечерта преди 1 март видях как слагат голямата мартеница на кулата, десетките хора, които се снимаха, десетките споделяния във "Фейсбук", многобройните хвалебствени коментари на случайни хора около мен. Аз лично втори ден минавам покрай ротондата и се радвам на завързаните на пейката мартеници. На Коледа водих всичките си гости на центъра, за да им покажа красивата украса. Това прави впечатление на всички жени, а те са 50% от населението на общината. Мен лично изобщо не ме интересува ремонта и поддръжката на спортните зали, разни други дейности, които не са видими. Споделям мотото на ГЕРБ, че резултатите трябва да са видими, да радват хората и да създават настроение и позитивизъм.

Моето конкретно предложение е свързано с предстоящи и бъдещи празници. Нека кмета или Спасен Ценов да организират една среща с всички директорки на детски градини и училища на територията на общината. Да им предложат да "парцелират" центъра на града и за всеки празник децата от съответното учебно заведение да изработят украса за съответната градинка, дърво, пейка, улична лампа и т.н. Нека всяко училище и детска градина имат свое запазено място, което да украсява на съответния празник. Лично аз съм много впечатлена от новогодишната украса, от огромната мартеница на кулата, дори от тюлените мартеници при ротондата. Смятам, че това ще направи децата още по-креативни и съпричастни към града. Ще се радвам ако на Великден центъра на града е украсен с големи и малки яйца, великденски зайци, кошници с цветя и всичко друго, което роди детското въображение.

Кои са майсторите на волана не знам, но са спрели пред офиса на бившия кмет, най-вероятно са негови дружки.