Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Cruella De Vil
Потребителско име:Cruella De Vil
Име:Госпожа Cruella De Vil
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:15.09.15, 06:45 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:201
Последна промяна:15.09.15, 20:29 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Няма от какво да се срамува от мен. С висше образование съм, с 2 деца, хубаво семейство, работя, чудесна майка съм, на мен може да се разчита, не предавам приятелите си, не крада и съм почтена. Я всичките тези неща ги кажи за твоя приятел Георгиев, за да видим дали са верни.
А, и нещо друго. Не подкрепям Гавалюгов срещу пари, за разлика от теб, платен тухлен ПР.

Вожда Георгиев от понеделник ще му се наложи често-често да прескача със синия бус до София и да дава обяснения, в паузите хапвайки сандвич с шуМка.

Какви ли не неща четох тези дни, всякакви престрелки между двете групи. Но никой не засегна една много важна тема - какво ще стане с няколкото досъдебни производства, започнати по сигнали на бившата опозиция и бъдещи управленци. А истината е една -Георгиев се е поболял от страх, защото, падне ли от власт, много от близките му до вчера хора ще го предадат, ще си "спомнят" някои неща и тези досъдебни производства вече няма да са срещу неизвестен извършител. А от там до затвора има една крачка.

Марио, дали България не се пишеше с главна буква? Просто се чудя...

Да, ние наистина сме в "Страната на чудесата". Вчера разбрах, че ако изкарвам заплата от 2800 лева, мога да си наема шофьор, на който да плащам 1000 лева на месец, мога да платя от джоба си 6000 лева за луксозни списания, също така ще си плащам почтено заема от половин милион с още 1500 лева, ще се храня, обличам, плащам сметки... И въпреки това, ще успявам да спестявам. Е, няма такава наглост!!!