Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Cruella De Vil
Потребителско име:Cruella De Vil
Име:Госпожа Cruella De Vil
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:15.09.15, 06:45 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:201
Последна промяна:15.09.15, 20:29 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Vanautu, като започнем от това, че си сбъркал името на острова, който си поставил за потребителско име, минем през алкохолните изцепки, несвързаните брътвежи и безсмислените коментари, смятам, че с цитирането на Библията целиш едно - да досадиш максимално на малкото хора, които по някаква причина четат коментарите ти. Хайде, слез на земята, гмурни се в реалността и спри да се превъзнасяш - било по всички светски и известни личности, които "познаваш", било по Библейски цитати. Досадно е вече.

В понеделник не, но в неделя-със сигурност. Лично аз на този ден каня 10 човека гости от други градове, ще ги заведа и тях на пазара, който с тези гърнета е много атрактивен. Смяната на деня не ме притеснява.

Данаил Найденов, пазарът и търговците се изместват в неделя и понеделник. Съответно ще има и приходи от търговци, но в други дни. Какъв е проблема?

По отношение на легловата база - на първо време може да се провери дали е възможно поставянето на легла на 2 етажа и вместо две, леглата в стаята да станат 3или 4. За в бъдеще е ясно, че може да се разширява. Възможности много, стига да има мерак и желание, там може да стане едно чудесно място за зелени училища, лагери и т.н. Има как да се направи и басейн. Успех!