Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - Cruella De Vil
Потребителско име:Cruella De Vil
Име:Госпожа Cruella De Vil
Статус:потребител / активен
Възраст:28 години
Регистриран на:15.09.15, 06:45 (преди 7 години)
Брой коментари в Новини:201
Последна промяна:15.09.15, 20:29 (преди 7 години)


Последните коментари в новини:


Когато отнемеш десетки милиони, с които после дъщеря ти строи "скромна" кооперацийка на 4 етажа, а жена ти има инвеститорски намерения да строи хотел до спортната зала, парите са отнети. Когато те подгони Прокуратурата и комисията за отнемане на незаконно придобито имущество, повдигне се обвинение и се срещнеш от близо с наказателен съдия, е много вероятно тези пари да са откраднати. Дай, Боже, да е скоро!

Данаил Найденов, едва ли сте участвали в търг при старото ръководство и по тази причина коментирате ей така, колкото да кажете нещо. Член на семейството ми е участвало в търг по времето на Георгиев, който протече по следния начин: Подават се оферти, Запорожанова отива в съседна стая, в която не присъства никой от хората, подали наддавателни предложения, никой не вижда какво и как се отваря и дали нещо не се подменя, след това се обявява спечелилият търга от същата госпожа. Не медии, не прозрачност, а пълно затъмнение.
Моля, когато коментирате нещо, да го правите аргументирано, а не без знание и с цел само да защитавате Георгиев.

Защо не го предложат на Цветина Георгиева, едноличен собственик на капитала на "АЛФА АСТ" ЕООД? Това е фирмата на дъщерята на бившия кмет, която в момента е единствен инвеститор на сграда до съда, представляваща кооперация от 4 етажа? Момичето без 1 ден трудов стаж ще извади пари за кооперация, която ще струва стотици хиляди, та да няма 3 милиона за Младежкия дом? Я пак си помислете и й го предложете.

Cruella De Vil, 17.11.2015, 08:10:57 (преди 7 години)
Ботевград / Общинският съвет заседава извънредно утре
Абе, като му гледам стройната визия на тухла четворка, едва ли парите са спестени от закуски. Най-вероятно са "взети на заем".

Cruella De Vil, 17.11.2015, 07:54:17 (преди 7 години)
Ботевград / Общинският съвет заседава извънредно утре
А на мен ми е интересно друго: Вчера бившия кмет Георгиев загради с прегради парцела до съда, който е собственост на Деспина. Интересно ми е, как със заплата от 2400 лева, а сега безработен, може да си позволи да строи 4-5 етажна кооперация.