Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Обяви - Работа :: Предлага

ЗА ТОЛЕРАНТНОСТ

НЕКА ВСИЧКИ ГРАМОТНИ И КОРЕКТНИ ПОТРЕБИТЕЛИ НА САЙТА ОБЯСНЯТ НА ЗЛОБНИТЕ АНОНИМКОВЦИ,ЧЕ НЕ Е ПРОБЛЕМ ДА БЪДАТ ОТКРИТИ,КОГАТО РАЗПРОСТРАНЯВАТ КЛЕВЕТИ,ОБИДИ И ТВЪРДЕНИЯ БЕЗ ДОКАЗАТЕЛСТВА! * Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
ДЕТАЙЛИ
Категория: Администрация (предлага)
Фирма/организация: ЧАСТНО ЛИЦЕ
КОНТАКТИ
Телефон: 0885 69 19 38
Имейл: stivbot@abv.bg
Коментари (4)
al3xxl , 06.07.12, 08:44 (преди 12 години)
Avatar Бегааааааййййййййййй !

Guest , 06.07.12, 09:46 (преди 12 години)
Avatar Нали живеем в демократична страна всеки има право на мнение.Всеки пише това което мисли по дадена тема.Нека да се коментира всичко да се знае от всички.

Guest , 06.07.12, 11:28 (преди 12 години)
Avatar Господине, ние това го знаем. Но дали компетентните органи ще вземат мерки в защита на обикновен човек? Доколкото разбирам, Вие сте защитник на властимащите? При тях ли сте на работа? И защо тази обява е в този раздел? Каква работа предлагате? Кажете какви клевети и обиди? НЕ ПЛАШЕТЕ ХОРАТА СЪС САМОРАЗПРАВА, КОГАТО УПРАЖНЯВАТ ПРАВАТА СИ ЗА СВОБОДА НА СЛОВОТО, МНЕНИЕТО, ЗАЩИТА НА СВОИТЕ ГРАЖДАНСКИ ПРАВА И ИНТЕРЕСИ!!! ИНАЧЕ, АЗ СЪЩО СЪМ ПРОТИВ КЛЕВЕТИТЕ И 0БИДИТЕ. НО НАЛИ ЗАТОВА ИМА ОТГОВОРНИ ХОРА, КОНТРОЛИРАЩИ ПРАВИЛАТА В ТОЗИ САЙТ. Чуди се

Guest , 06.07.12, 11:30 (преди 12 години)
Avatar Алооо, цензурата, не сте коректни?! Защо не пускате обикновените, коментари и въпроси?!
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Тъй като не сте регистриран потребител, коментарът Ви ще бъде видим след одобрение от модератор.
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: