Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 20.06.2019


Овен

Днес в работата си ще постигнете повече, ако се водите от амбициите си, но и се съсредоточите върху текущите задачи, а не върху грандиозни планове за бъдещето. Денят е подходящ за учене и за усъвършенстване. Не се измъчвайте, ако друг човек ви обърква и не знаете как да постъпите – скоро нещата ще ви се изяснят.


Телец

Някои от вас днес ще бъдете изправени пред служебен проблем, който ви тормози от известно време и ще трябва да намерите разрешение. Споделете с любимия човек или с близък как се чувствате – ще усетите подкрепа и това ще ви даде сили.


Близнаци

Днес разговорите с любимия човек ще ви помогнат да се разкриете един пред друг и да се почувствате по-близки. Ако работата ви е свързана с преговори, лесно ще успеете да привлечете вниманието на другата страна и да омаете събеседниците си.


Рак

Очертава се денят да е успешен за вас в служебно отношение. Концентрирайте се върху целите, които сте си поставили, и обмислете как да ги развиете, така че да постигнете по-добри резултати. Обсъдете намеренията си с приятел или с колега – може да ви даде ценен съвет.


Лъв

Ако днес нещата не се случват както ви се иска или толкова бързо, колкото ви се иска, може да се почувствате нервни или напрегнати. Работата ви ще ви спори, но, ако усетите, че се изнервяте, по-добре спрете. А вечерта излезте на приятна разходка или спортувайте.


Дева

Днес ще сте особено концентрирани и с лекота може да свършите доста полезна работа – но единствено ако влагате ентусиазъм в това, което правите. В случай че се наложи да се занимавате с административни формалности или да уреждате въпроси, касаещи финансите ви, не отлагайте днешната работа за утре.


Везни

Днес в работата може да сте разсеяни или да се появят стари проблеми, които отново да ви изправят пред неясноти. Ще има възможност да анализирате ситуацията и да подходите по нов начин към нея, за да я разплетете. Обърнете по-голямо внимание на близките си хора и на домакинската работа.


Скорпион

Днес може да стигнете до интересни разкрития или да ви уведомят за промени, свързани с организацията на работата. Стойте далеч от клюки и интриги: подобни действия бързо ще излязат наяве, независимо кой прибягва до тях – вие или колегите ви.


Стрелец

Днес е възможно да се пресилите или пък да проявявате прекалена настойчивост, само и само за да получите нещо, което искате. Не прекалявайте и се съобразявайте малко повече с околните – ако едно нещо не се получава, с натиск няма да се случи по-бързо.


Козирог

Днес обърнете поглед към себе си и към своя вътрешен свят, особено ако ви е трудно да владеете емоциите си. Понеже ще сте доста нервни, потиснете импулса си да реагирате и изчакайте ден-два докато се успокоите. Потърсете подкрепа и съвет от приятелите си.


Водолей

Днес обърнете по-голямо внимание на себе си – ако усещате, че в ума ви цари хаос, отделете малко време, за да подредите мислите си и да разберете какво не е наред. Споделяйте повече с приятелите си или с любимия човек, защото те ще ви окажат ценна подкрепа.


Риби

Днес не бързайте и обмисляйте добре действията си – решенията, които ще вземете по служебни и финансови въпроси, може да имат важни последствия върху това как ще се развиват делата ви в бъдеще. Бъдете по-гъвкави и се нагаждайте към промените, които се случват около вас.