Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 15.12.2018


Овен

Ако днес се налага да поработите за себе си, най- добре ще е да жертвате почивката си, тъй като свършеното наистина ще си заслужава. Не давайте обещания, които няма да спазите – в този случай е възможно да загубите доверието на важен за вас човек, а също и пари.


Телец

Днешният ден ще бъде приятен за вас, независимо дали работите или си почивате. Ще сте отдадени на това, която правите, ще се проявявате като практични и концентрирани личности – трудно някой ще ви разсее или ще наруши душевния ви баланс.


Близнаци

Днес ще общувате без проблем с близки и познати, приятелите ви ще ви търсят, а, ако искате да привлечете нечие внимание, ще ви бъде по-лесно отколкото през други периоди. Използвайте това благотворно влияние, за да получите подкрепата, от която имате нужда, или за да блеснете на някакво събитие.


Рак

Днес ще се почувствате чудесно, ако си подарите някаква наслада за душата. Отидете на театър, на кино или на танци. Ако вложите енергията си да сътворите нещо красиво, ще се останете доволни от постигнато.


Лъв

Днес ще се създаде възможност да общувате искрено с човека до вас. Така че, ако искате да обсъдите нещо, направете го – има голяма вероятност разговорът да протече добре. Ако се стигне до конфликт, той ще произтече от желанието ви да се наложите на всяка цена.


Дева

Днес ще проявявате склонност да се инатите и ще държите на своето. Това обаче може да ви създаде проблеми с най-близките. Опитайте се да подхождате приятелски към всички – дори към децата, родителите и партньорите си, защото така ще имате по-голям шанс да постигнете хармония.


Везни

Днес си дайте почивка. Нищо чудно да изпитвате желание да помързелувате и да прекарате целия ден вкъщи. Сгответе си нещо вкусно или специално – ще ви се получи. Може да получите хонорар за творческа дейност или да ви платят за работа, която сте свършили в миналото.


Скорпион

Днес ще постигнете напредък по семейни въпроси, независимо дали са замесени чувства или пари. И ако трябва да делите или да преразпределяте нещо, сега може да постигнете успехи. Има обаче едно условие – да не се въвличате в конфликти и настина да работите в името на компромиса.


Стрелец

Денят е чудесен да анализирате финансови въпроси, които стоят на дневен ред – ще мислите трезво и няма да поемате излишни рискове. Ако работите през днешния ден, ще сте доста продуктивни. Може да направите подарък на любимия човек или да го/я изненадате.


Козирог

Днес ще изпитвате потребност да обърнете по-голямо внимание на себе си. Оставете близките си да правят това, което искат, и използвайте свободното време, за да се посветите на любимо занимание. Денят е чудесен за пазаруване.


Водолей

Днес може да има напрегнати моменти в любовта и в личните ви взаимоотношения – няма да ви се понрави, че човекът до вас желае да прави каквото си иска, без да се съобразява с вас. Не правете прекалено големи компромиси.


Риби

Днес ще успеете да се насладите на резултатите, които сте постигнали през отминалите твърде динамични дни. Ако трябва да обсъдите нещо с някого, първо се успокойте – емоционалните изблици само ще усложнят нещата.