Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 24.04.2019


Овен

Колкото по-прагматично разсъждавате днес, толкова по-добре ще е за вас – ще сте по-съсредоточени от обикновено и по-лесно ще намирате разрешение на някои служебни въпроси. Ако сте поели повече ангажименти, отколкото бихте могли да изпълните, не се опитвайте да се доказвате – така само ще се изтощите.


Телец

Ако искате да постигнете нещо днес, вероятно ще трябва да положите по-големи усилия – така че, бъдете търпеливи. Може да изпитате внезапно желание да се освободите от нещо, например от ненужни вещи; или просто да ви се прииска да прекарате по-дълго вкъщи и да се изолирате за кратко от околните.


Близнаци

Днешният ден ще е особено благоприятен за вас – ще сте добре организирани и може да свършите доста работа – дори да изпълните задачи, за които досега не ви е стигало времето. Не бъдете прекалено критични към хората – това може да ги настрои срещу вас.


Рак

Днес се съобразявайте с възможностите на тялото си и не се напрягайте прекалено – както във физическите, така и в умствените дейности. Ако не се чувствате добре, дайте си почивка. Възможно е да ви занимават лични въпроси, свързани с проблем на член на семейството.


Лъв

През днешния ден ще си помогнете сами, ако укротявате малко желанията си и се съобразявате с реалната ситуация. Дори да не ви харесва, няма смисъл да настоявате и да правите опити да влияете на околните, и то по заобиколен начин. По-добре бъдете искрени – така поне ще разберете как стоят нещата и каква е позицията на другия човек.


Дева

Днес към всякакви служебни въпроси се отнасяйте сериозно. Може да се окаже, че ще имате повече работа, отколкото сте предполагали, но това не бива да ви натоварва, а напротив, да ви даде стимул да се докажете.


Везни

Днес ще свършите доста добра работа, ако се концентрирате върху своите собствени задачи и не се нагърбвате с проблемите на другите – например с тези на партньора/партньорката или на колегите си. Вечерта си отделете време за заслужена почивка.


Скорпион

През днешния ден ще е потребно да се въоръжите с голямо търпение – независимо дали става дума за изпълнението на служебни задачи или за общуване с близки и познати. Не оставяйте недовършени дела, особено ако става дума за разрешаването на важни въпроси, които от доста време стоят на дневен ред.


Стрелец

Днес може да влезете в конфликт с партньора/партньорката си или с друг човек. Обсъдете кой какво предоставя на другия и какво очаква в замяна, независимо дали става въпрос за службата или е в личен план – има голяма вероятност или вие да не се раздавате достатъчно, или да давате повече от необходимото и да се чувствате недооценени.


Козирог

Ако днес се чувствате напрегнати или ядосани за нещо, останете за кратко насаме със себе си – така ще си изясните какво изпитвате и защо се случва така. Разходете се на чист въздух сред природата или пък да почетете любимата си книга - това ще ви помогне да започнете да мислите позитивно.


Водолей

Днес ще свършите наистина добра работа, ако успеете да се съсредоточите върху изпълнението на конкретни цели и задачи, а не да се разпилявате по много посоки. Довършвайте започнатото и не отлагайте належащите дела за друг ден – дошъл е моментът да се заемете с тях.


Риби

Днешният ден ще е особено благоприятен за вас в служебно отношение. Дори нещо да не се получава както искате, съобразете се със създалата се ситуация: проявете нужното търпение и изчакайте. Ако имате изпит или презентация и представянето ви е под очакванията ви, не се ядосвайте – такъв е моментът.