Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 23.10.2018


Овен

Днес трудно ще направите някакъв пропуск, тъй като ще обръщате внимание на малките неща и ще си вършите работата съвестно. Оставете големите идеи и грандиозните планове за друг ден – сега не им е времето.


Телец

Днес няма да е достатъчно да разсъждавате логично, за да си обясните поведението на хората около себе си – нищо чудно то да ви се струва странно и да ви обърква. В работата всичко ще върви нормално – ще бъдете съсредоточени и дисциплинирани.


Близнаци

Каквито и идеи да имате днес, те ще отидат на вятъра, ако не поработите здраво за тяхната реализация и не проявявате достатъчно голямо старание. Разговорите на работното място ще бъдат доста ефективни, така че споделяйте повече и търсете различни мнения.


Рак

Днес внимавайте на кого се доверявате, защото има риск някой да се възползва от вас или да ви подведе. Вдъхновение ще имате, но, ако искате да реализирате плановете си, ще трябва да се потрудите повече и да сте по-практични.


Лъв

Днес има вероятност с колега или с шеф да сте на различно мнение по определен въпрос. И все пак денят е благоприятен за разговори и обсъждания, така че лесно ще постигнете разбирателство, стига да искате това.


Дева

В случай че днес във вас бушува буря, опитайте се да си наложите самоконтрол – имайте предвид, че потискането на емоциите може да е за сметка на здравето ви. В службата ще бъдете старателни, но успехът ви ще зависи най-вече от това дали работите в екип с правилните хора.


Везни

Днес ще се претоварите, ако се ангажирате да изпълните много задачи, само и само да угодите на някого. Преценявайте възможностите си обективно и оставете за друг ден всичко онова, което не е належащо. Денят е чудесен за срещи и разговори.


Скорпион

Ако днес възникне проблем, търсете практичното му разрешение. Започнете ли да драматизирате и да обвинявате този и онзи, само ще се напрегнете и няма да постигнете нищо. Денят е подходящ да въведете ред в дома или на работното си място.


Стрелец

Днес ще сте доста съсредоточени в работата, но внимавайте, защото прекаленото натоварване или стресът на работното ви място може да повлияе негативно на тонуса и на здравето ви. Помислете си дали да дадете пари назаем – има вероятност да не ви ги върнат.


Козирог

Днес може да свършите доста работа, особено ако имате да изпълнявате някакви залежали задачи. Денят е подходящ да обърнете внимание на здравето си, но не прекалявайте, защото прекаленото фиксиране върху болести или здравословно хранене ще ви попречи да се отпуснете и да се наслаждавате на настоящето.


Водолей

Днес може да се освободите от старото – изхвърлете непотребни вещи от дома си, подредете работното си място или приключете работата по някои поизостанали дела. С каквото и да се заемете, ще успеете да го свършите качествено и в срок.


Риби

Днес ще сте по-продуктивни, ако довършвате започнатото и не се отдавате на мързел. Денят е много подходящ да се заемете с рутинни задачи, а също да платите някои сметки и да внесете по-добър ред в служебните си дела.