Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 20.02.2018


Овен

Днес ще усещате известно напрежение – това ще ви кара да действате припряно, без да обмисляте. Опитайте се да се овладеете, за да не съжалявате после за проявеното от вас невнимание. Понякога концентрацията е по-важна от всичко.


Телец

Днес ще подхождате по-агресивно към нещата, които правите. Ще се изнервяте от хора, които се опитват да ви манипулират. Вие много добре знаете каква е истината, но не пренебрегвайте чувствата на тези, които ви заобикалят – добре ще е да им обръщате по-голямо внимание.


Близнаци

Някак несериозно ще се отнасяте към важните неща днес, а това може да се окаже много вредно за вас. Вземете се в ръце и действайте както се полага. Оставете вечерта за любимите си хора и занимания – ще изпитвате спокойствие и истинска радост.


Рак

Днес у дома не давайте воля на емоциите си, това може да доведе до семейни скандали. При това никой няма да си спомня по какъв повод е възникнал проблемът. Имате си достатъчно неща за вършене, та да си създавате допълнително натоварване.


Лъв

Опитвате се да направите нещата по нов начин, но дали предварително сте премислили какви ще са последствията? Промяната не винаги води до нещо добро и може би днес ще разберете това. Вечерта бъдете по-сдържани и не избухвайте за най-малкото нещо.


Дева

Днес ще гледате доста отвисоко на нещата и няма да ви притесняват разни дреболии. Това към този момент ще е най-правилният подход, защото няма да се тормозите от цялата излишна драма, която някой около вас се опитва да създаде.


Везни

Денят ще бъде малко нервен, защото ще бързате да свършите всичко наведнъж, а това няма да бъде възможно. Успокойте топката и се отпуснете. Наслаждавайте се на малките неща, за да не пропуснете нечий мил жест, който ще стопли сърцето ви.


Скорпион

Днес ще имате достатъчно добри идеи, но ще ви липсва хъс, за да ги реализирате. В крайна сметка в това няма нищо лошо, по-важно е да правите нещата, които харесвате, и по начина, който ви се нрави. Направете си план за действие. И го следвайте.


Стрелец

Днес е възможно да се случат доста изненадващи събития, което би нарушило душевното ви равновесие. Гледайте по-философски на живота и недейте да се задълбавате в емоциите си. Нещата не са непременно лоши, отпуснете се и им се насладете.


Козирог

Днес отделете време специално за себе си. Поглезете се и си купете нещо ново. Не всичко е работа, трябва от време на време да правите това, което ви се иска. Хубаво е да започнете още от днес.


Водолей

Днес ще бъдете малко по-нервни или просто ще сте разсеяни. Добре би било да намерите време да се усамотите и да се отпуснете. Има човек, който не ви излиза от главата, като най-вероятно е именно тази тръпка да е причината да ви липсва концентрация.


Риби

Крайно време е да спрете да се стараете да се харесвате на неподходящите хора. Бъдете себе си във всеки един момент и правилните личности ще ви оценят. Така ще отсеете най-добре хората около себе си и ще бъдете далеч по-щастливи.