Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 21.04.2018


Овен

Днес емоциите ви ще бушуват с пълна сила. Внимавайте да не избухнете прекалено остро. Отделете си малко време, за да се успокоите и да помислите върху пречките, които са изникнали на пътя ви. Анализирането на ситуацията ще помогне повече от кавгите.


Телец

Денят ще ви предложи много положителни емоции и сега е моментът да се радвате на това, което животът ви предлага в момента, да трупате нови спомени. Отделете повече време за любимия човек и направете нещо заедно.


Близнаци

Денят ще ви се стори някак странен. Около вас се вдига доста врява, но вие стойте спокойно и не обръщайте внимание. Гледайте да не ви въвлекат в някоя драматична ситуация, от която може да си изпатите, и то без да имате вина.


Рак

Днес ще сте много продуктивни и изпълнени с енергия. Постарайте се да се отнасяте с уважение към труда и на другите, за да не ви помислят за прекалено високомерни. Днес не е подходящ момент да проявявате прекалена упоритост, защото хората може да помислят, че се престаравате излишно.


Лъв

Отпуснете се и оставете на някой друг да поеме кормилото днес. Имайте повече вяра на околните и се отдайте на заслужена почивка: ще се намери кой да свърши всичко вместо вас. Имате нужда от презареждане.


Дева

Чувствате се напрегнати и подозирате, че сте попаднали в някаква конспирация. Не бъдете параноични, най-вероятно няма нищо подобно. Трябва да приемате промените, а не да ги третирате като ваши неприятели. В крайна сметка ще постигнете голям успех.


Везни

Покажете на целия свят, че сте пълни с идеи. Сега е точното време да се отправите на дълго пътешествие или да изберете екзотично място за почивка. Изследвайте и опознайте нови места, събирайте се с хора, които приличат на вас. Тези емоции ще ви заредят положително за дълго време.


Скорпион

Днес се отървете от ненужните вещи и от хора, които само пречат на живота ви. Дайте израз на истинските си чувства и емоции. Не задържайте нищо в себе си и всичко ще се нареди по прекрасен начин. Просто имате нужда от повече свобода.


Стрелец

Днешният ден за вас ще бъде изпълнен с много емоции. Заради характера си може да се въвлечете в някоя и друга беда, но нищо няма да е фатално – а и това е вашата същност, трябва да я отстоявате. Изправяйте се срещу всички пречки и се борете да ги преодолеете.


Козирог

Очертава се денят да бъде изпълнен с емоции, и то положителни. Недейте да пилеете времето си, а бъдете по-активни и се отдайте на любими занимания с обичани от вас хора. Време е да засвидетелствате чувствата си пред любимия човек.


Водолей

Днес ще ви се иска да останете насаме със себе си, но желанието ви едва ли ще се изпълни. Изнервени сте, а тълпата около вас няма да ви помага кой знае колко. Фокусирайте се върху задачите си и ще намерите търсения от вас баланс.


Риби

Днес може да не ви върви във всичко, но пък настроението ви ще е отлично. Денят ви ще е късметлийски и никой и нищо няма да успее да го помрачи. Продължавайте да се радвате на малките неща и ще се чувствате истински щастливи.