Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 13.12.2017


Овен

Днес избягвайте да влизате в конфликти с хората в дома си и в партньорските си отношения. Добре ще е да се посветите на бизнес и на обсъждания на финансови теми. Ако имате интерес към психология или към йога, също може да се занимавате с това.


Телец

Денят е подходящ както за рутинна работа, така и за изяви в професионален план. В отношенията си с околните се стремете да постигнете хармония и разбирателство. Решения взимайте, след като добре сте обмислили всичко.


Близнаци

Денят е подходящ за контакти и работа с чужденци, също и за учене. Стремете се да вниквате по-дълбоко в ситуациите, в които попадате, за да разберете какви поуки бихте могли да извлечете от тях.


Рак

Възможно е днешният ден да бъде по-напрегнат. Избягвайте да влизате в конфликти с околните, недейте и да изпадате в крайни емоционални състояния. Добре ще ви се отразяват водните спортове или процедури, също и заниманията с йога.


Лъв

През днешния ден се опитвайте да не влизате в конфликти както с хората в дома си, така и с тези, с които сте свързани професионално. Не изпадайте в крайности и не реагирайте емоционално.


Дева

В днешния ден избягвайте да попадате в трудни и конфликтни ситуации с околните, най-вече с хората от приятелския си кръг, от екипа си и от близкото си обкръжение. Шофирайте внимателно. Добро време за почивка и за разходки сред природата.


Везни

Очаква ви напрегнат ден – доколкото е възможно избягвайте стресовите ситуации и се грижете добре най-вече за спокойствието си. Възможно е да изпитвате нервно напрежение. Прекараното време сред природата ще ви се отрази добре.


Скорпион

Днес денят ще бъде изпълнен с напрежение. Възможно е това да се отрази на нервната ви система, поради което е необходимо да се погрижите добре за спокойствието си, оттам – за здравето си. Проявявайте умереност, не се претоварвайте.


Стрелец

През днешния ден небесната конфигурация ще е напрегната. Избягвайте да влизате в конфликти с хората от екипа, с приятелите и с любимите си. Ако има възможност, качете се нависоко в планината.


Козирог

В днешния ден избягвайте важните изяви и не се въвличайте в конфликти с околните. Планетната конфигурация на небето ще е напрегната и може да попаднете в стресова ситуация. Обърнете внимание на човека до себе си.


Водолей

През днешния ден планетната конфигурация ще бъде по-напрегната. Опитвайте се да не реагирате импулсивно и да не влизате в конфликти с хората край вас. Времето не е благоприятно за пътувания и за контакти с чужденци.


Риби

Днес се изявявайте професионално и работете в екип. Обърнете и внимание на хората от приятелското си обкръжение. Занимания с йога и плуване биха ви се отразили добре.