Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 18.08.2018


Овен

Ако тази сутрин имате усещането, че някой е против вас или че съдбата ви саботира, не изпадайте в мрачно настроение. Дори да не ви харесва, оставете нещата както са и не правете нищо прибързано. Има голяма вероятност следобед да се почувствате по-добре и тъмните облаци да се разсеят.


Телец

Днес е възможно да не сте в най-доброто си настроение, така че наблегнете на почивката и на приятните занимания. Ако любимият човек ви дразни, не се притеснявайте – скоро всичко ще отмине и отношенията ви ще се нормализират.


Близнаци

Твърде е възможно днес да осъзнаете, че сте се доверявали прекалено на някого, заблуждавали сте се или сте проявявали лекомислено отношение. Ще си спестите някои проблеми, ако влагате малко повече здрав разум и не се поддавате на първичните си импулси.


Рак

Днес има вероятност ваше предложение да не бъде одобрено. Не изпадайте в самосъжаление – важно е какво вие мислите за себе си, а не как ви преценяват другите. Възможно е в любовта да се изправите пред трудности и неразбирателство.


Лъв

Днес е възможно хората, на които държите, по-трудно да ви дечонстрират подкрепа и признание. Така или иначе, няма как да принудите близките си хора да ви се възхищават насила. Чудесен ден за любовни авантюри и за приключения.


Дева

Днес е възможно в брака или във връзката ви да излязат наяве някои емоционални проблеми, които не сте забелязвали или сте пренебрегвали. Добре е да им обърнете внимание и, без да правите кой знае какви драми от тях, да се опитате този път да намерите решение, което да работи и за двете страни.


Везни

Днес поведението на партньора/партньорката ви или на друг близък човек може да ви разстрои по някакъв начин. Дори да не получавате вниманието или подкрепата, от които се нуждаете, не бързайте да критикувате – има вероятност облаците да се разсеят бързо и след ден-два да се почувствате по-добре.


Скорпион

Днес се отдайте на занимания, които да са лично ваши и не включват задължително децата и партньора ви – така няма да очаквате от близките си да ви доставят забавления и удоволствия и, съответно – ще се разбирате по-добре с тях.


Стрелец

Днешният ден ще е чудесен за вас – ще имате добро настроение, ще ви хрумват добри идеи, а нищо чудно и да се вдъхновите от нещо. Ще бъдете много решителни. Ако възникне някаква пречка, то тя най-вероятно ще дойде от друг човек, а няма да е поради това, че не вярвате достатъчно в себе си.


Козирог

Днес не е добре да прекалявате с каквото и да било, защото резултатите няма да ви харесат. Ако например ядете много, през днешния ден тялото може да ви даде сигнали и да бъдете принудени да си наложите ограничения. Не правете импулсивно покупки, за които после ще съжалявате.


Водолей

Днес би било жалко, ако се оставите на рутината, защото ще пропуснете възможност да разнообразите всекидневието си. Осмелете се да се впуснете в приключение – отидете на интересно място, научете нещо ново или общувайте с хора, които ви вдъхновяват.


Риби

С каквото и да се заемете днес, ще имате нужната подкрепа, стига да се водите от общия интерес и да не се стремите единствено към лично облагодетелстване. Добре ще е през деня да спортувате, да се отдадете на почивка и на развлечения със семейството.