Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 24.02.2019


Овен

Днес повечето от вас ще предпочетете по-активните занимания – спорт, игри с децата или забавления с приятели. Ще сте настроени творчески и ще търсите начини да разнообразите деня си. В личните отношения – и в любовните, и в приятелските, всичко ще върви чудесно. Използвайте позитивните влияния, за да обсъдите с партньора/партньорката си нещо, за което досега не сте успели да постигнете компромис.


Телец

Днес има шанс желанията ви да се изпълняват, но това няма да се случи, ако мислите само за себе си – дори да получите това, което искате, няма да се почувствате удовлетворени. Каквото и да правите, водете се от необходимостта да преследвате взаимния интерес – своя и на околните. В този случай обстоятелствата ще се наредят по най-добрия начин.


Близнаци

Ще бъде жалко, ако прекарате днешния ден в бездействие или се посветите на домашна работа. Контактът с хора и разнообразието, което може да си осигурите извън дома, ще ви подействат чудесно. За много от вас денят ще бъде динамичен и забавен, но ако няма такива изгледи, опитайте се сами да си осигурите разнообразие.


Рак

Днешният ден ще бъде по-приятен за вас, ако за момент забравите за правилата и за реда и оставите събитията да следват своя собствен ход. Дори да си мислите как да намерите време да изпълните някои задачи, не забравяйте да си почивате и да отделите време за приятни занимания. Откажете се от желанието си да упражнявате контрол и просто се насладете на деня.


Лъв

Ще бъдете в добро настроение, което е предпоставка за приятни преживявания през деня. Ако искате да го изживеете по-пълноценно, изберете компанията на човек, с когото се чувствате добре, и прекарайте деня с него. Много от вас ще се наслаждавате на романтиката и на страстни мигове в любовта.


Дева

Днес бъдете по-внимателни с кои хора общувате. Ако попаднете в компанията на агресивна или негативно настроена личност, може да се почувствате заплашени, дори изтощени. Пазете личното си пространство и не допускайте до себе си хора, които ви влияят зле. Денят е чудесен да се позабавлявате заедно с човека до себе си – например, да отидете на кино или на театър.


Везни

Днес ще изпитвате желание да бъдете сред хора и да разпускате на спокойствие. Изключение ще правите тези от вас, които имате потребност да се усамотите, защото сте се вдъхновили от някаква нова идея или от определено занимание. Денят е чудесен и за творчество, и за романтика, и за забавления – важното е да търсите удоволствието, а не да скучаете.


Скорпион

Днес не се оставяйте на рутината, защото, ако излезете навън и направите нещо интересно, ще се разнообразите и ще се почувствате добре. Вечерта бъдете по-внимателни, защото е възможно да влезете в спор с партньора/партньорката си и някой да реагира по-остро. И все пак, ако успеете да поговорите искрено и спокойно, всичко бързо ще мине и ще замине.


Стрелец

Днешният ден ще бъде чудесен за вас, особено в любовно отношение. Ако имате човек до себе си, ще сте настроени за романтика и съвместни забавления. Ако ли не, не унивайте – намерете подходяща компания, за да задоволите потребността си да общувате и да споделяте.


Козирог

Като че ли днес ще е по-трудно да отстоявате себе си и е възможно да попаднете под влиянието на личности, които са по-силни и ви превъзхождат заради самочувствието си. Денят е доста благоприятен за вашите финанси – може партньорът/партньорката да ви зарадва с добри новини. Каквито и съвместни занимания да предприемете днес, те ще бъдат приятни.


Водолей

Днес ще е потребно да сте по-толерантни към хората около себе си, ако не искате да се въвличате в излишни конфликти и проблеми. Не забравяйте, че истината никога не е само една. Дори да си мислите, че сте прави, пак обсъдете въпроса. През днешния ден може да проведете интересен разговор с човека до себе си и да си изясните някои неща.


Риби

Ако сте обвързани, днес прекарайте повече време с човека до себе си и направете нещо заедно. Ако пък нямате партньор/партньорка, вижте се с приятели. Имате желание да се срещате с хора и да споделяте, така че компанията ще ви се отрази добре. През днешния ден ще се усещате вдъхновени от някаква идея или от нещо, което предстои.