Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Информация за потребителя - STIVBOT
Потребителско име:STIVBOT
Име:Господин Стойчо Ботков
Статус:потребител / активен
Възраст:68 години
Регистриран на:08.01.09, 10:01 (преди 12 години)
Брой коментари в Новини:931
Последна промяна:11.04.20, 08:17 (преди 11 месеца)


Последните коментари в новини:


#82 Guest, Като гледам Вашият коментар -май е един от най-добрите ....На практика е точно така, ама са малко тези дето ще схванат за що иде реч....Други-знаят всичко...една част- тролчета!
Останалите са просто щастливи.....

Има поговорка:"По дрехите посрещат-по акъла изпращат!" За политиците би трябвало-По обещанията избират-по свършената работа изпращат!....Само един пример:-Няма в света случай ремонт на тунел да се прави за повече време отколкото е направен самият тунел....При това още не е свършен! За от ремонтираната тръба-20млн . за тази -според ТВ -вече са минали 50.... И колкото и безочливо да се хвали "великият строител" на автомагистрали-не може да отрече факта,че в предния край есе опъват ленти за откриване, а в задния край- и средата -ленти за ремонтиране има ли някой, който да го отрече този факт-освен тези с розовите очила-кандидатите от ГЕРБ! Другите кандидати ще се съгласят-но ако дойдат на власт и те ще са същите...а може и по зли,защото са гладнички ....."Ти решаваш"-глупости на квадрати! Ако с избори можеше да се промени статуквото-от отдавна да са забранени! Тотално не съдействие на властта-тотално не гласуване-само тогава има възможност за промяна иначе-мижи да те лажем ,ковид ваксини, тунели,магистрали-хора оваляни в медийно брашно и препържени в политическия фритюрник ,за да са вкусни на следващите властимеющи ! Ликуй народе-ти избираш!И не забравяй във веселбите "Като си пееш Пенке ле-кой ли ми те слуша", а това за кучетата и кервана- си го знаете....Не ни трябва надежда, че "някой ще ни оправи"//видяхме и такъв оправяч -за 800дни се сдоби с 80 000 дек . гори-отделни неща за които не знаем// ВЯРА НИ ТРЯБВА, ЧЕ МОЖЕМ И БЕЗ ПАРТИИ!

#51,52,54 Guest,
Невежите хора повдигат въпроси, на които мъдрите хора са отговорили преди хиляди години.

Катастрофата и обиколния маршрут не коментирам, но периметъра от страната на Ботевград беше отцепен с такъв "професионализъм" с такъв "творчески"подход към създадената обстановка,че си спомних за милиционерското училище някога. За прием в него се изискваше завършен 8-ми клас и мн.добър успех! Сега сигурно е достатъчен 3-и......

ЧЕСТИТ НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК БЪЛГАРИ!!!
Добре, че на Шипка е имало само смърт и куршуми......
Ако е имало вирус- и са били генералите Радев и Борисов щели да отменят боевете...
Добре, че са били СМЕЛИ ОПЪЛЧЕНЦИ -и истински генерали Радецки и Столетов!
ПОКЛОН ДО ЗЕМИ!!!

« предишна123456следваща »