Госпожа Манчева е посочена и като номер 1 сред най-красивите половинки у нас сред всички съпруги или приятелки на спортисти, показва анкета на sportal.bg. Тя печели много повече почитатели от исландката Асдис Ран, която е на трето място.

Приятелката на Стойко Сакалиев - известната рок-звезда Соня Васи е четвърта, а половинката на Валери Божинов - Алисия заема шеста позиция, отстъпвайки петото място на приятелката на Елин Топузаков - Весела Тотева, съобщават от erogance.net

Елеонора е не само носителка на титлата "Мисис Свят", но и една от най-горещите и красиви жени според запалянковците по цялото земно кълбо. Тя е втората най-желана футболна съпруга в света. Според допитване до фенове, тя отстъпва единствено на холандката Силви Ван Дер Ваарт, която се омъжи за играча на „Реал Мадрид" Рафаел Ван Дер Ваарт.

Така българката, която отдавна е в челната петица на най-красивите футболни съпруги, детронира доскорошната фаворитка - Виктория Бекъм. Съпругата на Дейвид Бекъм вече заема четвърто място в класацията, отстъпвайки почетното трето на британската певица Черил Коул, жена на Ашли Коул (Челси).