Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Правец
Собственик на автосервиз в Правец е пострадал при злополука
Собственик на автосервиз в Правец е пострадал при злополука

Около 12.20 часа на 17 август в РУ- Правец бил подаден сигнал за възникнала злополука в автосервиз в града. Дежурна оперативна група извършила оглед на..
18.08, 12:44     1 ком.
Възрастна жена от Правец е дала 12 000 лева и златни накити на телефонен измамник
Възрастна жена от Правец е дала 12 000 лева и златни накити на телефонен измамник

Около 16.55 часа на 11 август 71- година жена от Правец съобщила в полицията, че е била въведена в заблуждение по телефона от непознат мъж,..
14.08, 12:42     9 ком.
Водещи
Посещавани
Коментирани
Национални
Интересно
Спорт
Видео
Топ картинка


* * * * * (3.4)
[още топ картинки]
Топ виц

Пешо Паламарката всяка сутрин се отбивал в офиса на една засукана адвокатка и настоявал да я изчука: -Ще ти дам сто лева.Ще бъда бърз.Ще хвърля парите на пода.Ти ще се наведеш, а аз ще съм свършил преди да се изправиш.Ще го направя така,както правите вие, адвокатите на клиентите си - и хитричко засуквал мустака си. Адвокатката помислила за момент и решила да се посъветва с мъжа си,който също бил адвокат. Позвънила и му разказала за случая. Мъжът и я посъветвал: - Искай му 500.Прибери парите много бързо, а той даже няма да успее да си свали гащите! Адвокатката се съгласила и приела предложението. Мъжът на адвокатката я чакал почти час час да му се обади. Най-накрая той и позвънил и я попитал: Какво стана? Тя му отговорила: - Копелето хвърли на пода една торба жълти стотинки!!!
Мръсниbotevgrad.com - (15.05.2015)
* * * * * (5)коментирай (7)

[още топ вицове]