Яхтата Chaparral SSI 215, дълга 7 метра, с двигател на Волво, с 2 места за спане и възможност за посрещане на 10-ма гости ще спечели най-добрия танцьор в България, определен от авторитетно жури в "Шоуто на Слави".

Продажбата е осъществена с любезното съдействие на Hypo alpe-adria-leasing EOOD - дългогодишен партньор на яхтения дилър. Yachting.bg е ексклузивен представител за България на марките: Azimut, Atlantis, Bavaria, Chaparral, Frauscher.

Компанията държи 85 % от пазара на яхти в България и Румъния. На едно от най-луксозните, специализирани изложения, в Генуа през октомври т.г. търговското дружество получи първо място за прогресивно развитие и численост на продажбите и първа награда за най-много големи яхти, продадени през годината.

Yachting BG получи двете си награди лично от госпожа Карла Де Мария - Генерален Директор на Atlantis. Освен продажба на яхти компанията предлага професионална консултация при покупка, лизинг при много изгодни условия, транспорт от всяка точка на Европа за яхти от 18 до 55 фута, експресна регистрация, пълна застраховка на яхтите, високо квалифициран екипаж, лодкостоянки в български и чужди яхтени пристанища, отлични условия за ремонт и обслужване на яхтите през цялата година, въвеждане в експлоатация, гаранционна и след гаранционна поддръжка, яхти под наем.

Yachting.bg разполага с уникален яхт-център на входа на Бургас, който беше официално открит на 18 май 2007 г. Центърът е построен на площ от 2 200 кв.м.