За втора поредна година на  Джуниър Ачийвмънт България организира Младежки бизнес форум "Изгряващи звезди". Форумът ще се състой на 3 юни в "Кемпински Хотел Зографски" - София.

В рамките на това събитие ще се проведе и националното състезание "Най-дорба учебна компания на България" 2010 г. В него могат да вземат участие всички учебни компании, които са работили през тази учебна година, като едно от изискванията е да имат изпратен бизнес план в електронен вид до 15 май.

В националното състезание ще участва екипът на УК "SCHOOLNET" АД при ПГТМ „Христо Ботев”. За втора поредна година ученическата компания  издава училищен вестник "SCHOOLNET". Изданието отразява както училищния, така и обществения живот. Материалите се подготвят от учениците. Във вестника се публикуват актуални образователни новини, интервюта, снимки, отразяват се спортни прояви, забавни прояви и др. В тази дейност може да участва всеки възпитаник на учебното заведение.

През 2009г. се екипът на УК "SCHOOLNET" АД участва в младежкия бизнес форум „Игряващи звезди” и бе номиниран за най-добра маркетингова стратегия в състезание с 47 ученически компании.