От една седмица в Етрополе работи детски център. Създателите му са го нарекли „ Парти-клуб „101 усмивки”
Може да се определи и като Първа частна детска градина. Защото основната идея на създателите му е родителите да могат да оставят децата си на грижите на детска учителка. Това място се оказва полезно за майките и приятно за техните деца.
В града ни отдавна има нужда от детска сладкарница или от място, където майките да заведат децата си. А тук има лакомства, пасти, безалкохолни напитки, сокчета, минерална вода за децата. На бара възрастните могат да си поръчат кафе, чай, различни видове твърд алкохол, бира, някаква закуска или просто минерална вода.
Идеята за създаването е на Генка Трифонова и се заражда през миналата година. Тя е завършила детска педагогика. Споделила е идеята си тогава с музикалната педагожка Данка Железарова, но нещата не се получили. Сега работят съвместно със Силвия Гергова. Генка е поела грижите за децата в детския кът, а Силвия е на бара и е на разположение на техните майки.
Използвани са част от помещенията в сградата на фирма „Росто”, която е  до   Ветеринарната лечебница в двора на Хранително-вкусовия комбинат на РПК. Мястото е отделено с ограда от останалите дейности в двора.
Условно са разкрити няколко полезни за децата и техните майки места-за честване на рождени дни, за раздумка в общото помещение на чаша кафе, безалкохолно и дори на чаша концентрат, детски кът, където децата могат да бъдат оставени на грижите на правоспособни детски учителки.
За половин час занимание в детския кът или по-точно в детската стая се заплаща 0:50 лева, за един час таксата е 1 лев, а за два часа-1,50 лева на дете. Всяка сряда посетителите ползват 50 % намаление от цената.
В двора са немалкото катерушки, люлки, пързалки и други интересни за малчуганите кътчета. Има и маси за почерпка на родителите, като в същото време те могат да  наблюдават децата си, които се забавляват наоколо.
Планирано е да се създаде и стая с легла за децата, които искат да починат след играта.
Макар и да работи от скоро, Парти-клубът вече придобива все повече известност в града и посетителите се увеличават постоянно. Особено през почивните дни.