Константин не спира да работи дори и след края на турнето. Въпреки че съвсем скоро той ще стане женен мъж, мистър Кинг не преставаше да обикаля по масите и да флиртува откровено с дамската част от клиентите на последното си участие в хитовото заведение CLUB 66.

През цялото време, докато пееше, идолът на жените не изневери на своя стил и се прегръщаше, целуваше и снимаше със своите екзалтирани почитателки.

Коцето беше решил да доведе заедно със себе си своята колежка и приятелка Теди Александрова. Младата надежда на Пайнер мюзик се раздаде изцяло на дансинга, като не пропусна да направи и няколко дуета със своя партньор.

Тя бе толкова щастлива от факта, че пее редом със звездата, че освен гласови данни  реши да поже и някой интимни части от иначе хубавото си тяло. Оказа се, че рокличката й бе толкова къса, че не успяваше да скрие дори бельото й.

Това по никакъв начин не притесни певицата, която явно е получила някой и друг съвет от своите колежки за това как се става известен, и продължи да танцува и наслаждава на вечерта.

Естествено в заведението се появи и Преслава, която вече свикнахме да виждаме  там, където е Коцето. Изпълнителите не пропуснаха да се позабавляват заедно до сутринта.

В късните часове на нощта на същото място беше забелязана и Златка. Плеймейтка не спря да танцува цяла нощ с няколко свои приятелки, но без компанията на сериозен приятел около себе си, което за пореден път доказва, че блондинката е останала сама.