Звезда №1 в "Шоуто на Слави" Краси Радков е решил да си търси нова работа. Актьорът е силно обезпокоен от факта, че Трифонов и колегите му няма да бъдат на екран от есента.

Краси дори смятал да напусне редиците на Дългия още преди голямото турне в Америка. Договорът му обаче бил железен и комикът се видял принуден да изпълни ангажимента си, а чак след това да се преориентира към нов проект.

Според близки до врачанина той вече дори започнал да мисли за евентуалните си трансфери в нова продуцентска къща. Един от вариантите, за да не остане без ангажименти, бил Гацо Бацов да се включи в екипа на Евтим Милошев и "Комиците".

Продуцентът на шоуто Любо Нейков обаче се чувствал заплашван от конкуренцията на народния любимец и засега отказвал да му даде поле за изява.

"Краси със сигурност напуска Слави до края на годината. Той дълги години не можа да се справи със скъперничеството му, а сега съвсем се е притеснил, че няма да е на екран. Жена му Станислава също няма постоянни ангажименти и на практика той храни семейството", споделят близки до актьора.