Д-р Ангел Енчев отново предприе холивудска стратегия - прочутият пластичен хирург се ожени тайно за любимата си Милена Пандова. Експертът в симетрията и красивата бизнес дама са от най-атрактивните двойки в родното и европейското светско общество. Те са абсолютни космополити, но въпреки това избраха Деня на независимостта, за да се врекат във вечна вярност. Независимо от факта, че годениците винаги са били от най-коментираните личности в бо монда, сега те се дистанцираха от репортерската шумотевица.

За арена на сантименталния екшън избраха хотела на Валентин Златев в Правец. Всъщност папарашки снимки, тиражирани в пловдивския сайт "Под тепето", разкриха заверата в "Риу Правец голф и ризорт". От кадрите се вижда, че на церемонията в петзвездната обител, разположена на брега на езерото, са били не повече от 15 човека, начело с родителите на щастливите младоженци.

На официалния обяд в дивечовия ресторант, украсен с ловните трофей на Златев, е било сервирано петстепенно гурме меню. И докато сватбарите са се дивили на рогата, антилопата, дивото прасе и всички останали чудесии, отстреляни от шефа на "Лукойл България", изискани келнери са им поднесли супа от миди Сен Жак, патешко филе със сос от трюфели и други кулинарни прелести.

Д-р Енчев и Милена са били настанени в апартамента за новобрачни, където ухае на суперлукс и шик. Според очевидци обаче хирургът се изнесъл от тузарското гнездо много рано сутринта, тъй като е имал планувани операции в пловдивската си болница "Медлайн". "Тя е свикнала, неговият график прелива от ангажименти", е бил коментарът на близките. Неслучайно вчера секретарката му вдигаше мобилния телефон, но не даваше информация за тържеството.
Особено важен сред гостите, естествено, е бил братът близнак, д-р Невен Енчев. За да не ги бъркат, мениджърът медик е бил в тъмен костюм.

Кумовете са вицепрезидентът на българската голф асоциация Сет Ъндърууд и съпругата му Теодора. Англичанинът е подарил уникални стикове на Ангел от най-скъпата марка "Кобра". Пластичният хирург на богатите хора с претенции за красота е тотален фен на аристократичната игра и доста добре са справя с нея. Засега меденият месец се отлага заради ангажиментите на Ангел и Милена.