Джъстин Тимбърлейк обмисля да слезе от музикалната сцена. Той не е сигурен, че иска да продължава с кариерата си на певец.

Бившият вокал на N*Sync не е пускал парче то 2007 г. и признава, че в момента се е фокусирал върху актьорската си кариера. Въпреки това той твърди, че не спира да прави музика.

"Един художник рисува ли картина, защото трябва да я предаде до 21-ви декември? Не, не го прави. Той рисува, когато е готов. По същия начин е с мен и музиката. Не съм спирал да правя музика, просто не съм сигурен до колко искам да се занимавам с това. Ще ви го кажа така - ще знам когато знам. Докато не разбера няма да пускам албум", отговори Тимбърлейк на въпроса кога ще пусне нов албум.

Въпреки че актьорската му кариера е във възход, певецът е убеден, че трябва да се старае повече, за да получава по сериозни роли, тъй като Холивуд не го взима на сериозно, заради музикалната му кариера.

Относно ролята му в новия филм на Дейвид Финчър "Социална мрежа" Тимбърлейк споделя:

"Тестваха ме доста дълго за ролята. Беше си истински маратон от кастинги и интервюта, бях най-проверяваният актьор от екипа. Все пак трябваше да се боря срещу музикалната ми кариера и бях напълно наясно с това. Но толкова много исках да работя с Финчър, че бях готов през целия филм да бъда гол".