Наскоро двете фолкпевици едва не се хванаха за косите. Причината за това бе класация в телевизионно предаване за избор на ,,Най-горещ мъж на 2010".

Един от предложените кавалери бе Любо, който се оказа, че е един от спонсорите на турнето на ,,Планета". Тъй като, от журито, което се състоеше само от фолк звезди, въпросния Любо го знаеха само Мария и още един-двама нейни колеги, то тази номинация отдпадна. Друг член на журито бе Соня Немска. Тя номинира за мъж на 2010 г. Световния шампион по културизъм Димитър Димитров. Оказа се обаче, че този път фолкфурията Мария не бе чувала за него. ,,Аз не го познавам, така че ще го зачеркнем. Никога не съм го виждала", отсече миньончето.

,,Има го в клип на Андреа", опита се да я подсети колежката й Соня Немска. Това обаче не бе достатъчно на Мария.

,,И Любо го има зад сцената Соня, ама ти като не си идвала (бел.ред зад сцената на турнето на ,,Планета")", каза ехидно Мария на колежката си.

,,Еми да, не съм му давала рушвет да ме вземат на турнето и мен", не й остана длъжна Соня Немска.

Нажежената обстановка спаси фолкпевецът Илиян, който също беше част от журито. Той бързо предложи своята номинация за мъж на 2010 г., като номинира Тони Стораро. Всички членове от журито се съгласиха с номинацията му. Така престрелката между Соня Немска и Мария позаглъхна, въпреки че откровените думи, които Соня изтреля към колежката си Мария предизвикаха искрени усмивки у останалите им колеги, които бяха част от журито във въпросната класация.