Сръбската звезда Цеца Величкович получила оферта от 30 000 евро, за да пее в актуалния столичен клуб Night Flight, пише skandalno.net. Певицата отказала парите, защото вече била ангажирана с други участия чак до края на пролетта и нямало как да прави шоу в София.

След отказа на сръбкинята се родила и резервната идея за участието на гръцката звезда Елена Папаризу, която приела с удоволствие поканата.

Очевидци на събитието се оплакват, че концертът на гръцката звезда не зарадвал много феновете й. Елена изпяла повече песни от новия си албум, които публиката у нас не познава. Отегчените гости на нощния клуб живнали, чак когато тя изпълнила песента, с която спечели Евровизия "My Number One" и дуетния си хит със Слави Трифонов "Why".

За да повдигнат настроението на гостите, собствениците на дискотеката вкарали в програмата и родната съименничката на гъркинята - фолк певицата Елена Паришева.

С опита си да пее на живо чалгаджийката стреснала и публиката, и колежката си. Паришева набързо се усетила, че припява фалшиво и оставила плейбека да си свърши работата.