Днес в малкия салон на читалището трябваше да се състои срещата на Комисията за регулиране на съобщенията с граждани на Етрополе.
Членовете на Комисията, начело с председателя й Веселин Божков дойде за срещата в уговореното време. Заместник-кметът Росица Христова ги поздрави с идването и им пожела ползотворна работа. Само дето нямаше с кого да се срещат. В салона бяха само представителите на местните медии.
По някое време дойдоха няколко човека от читалището и това беше.
Поставените въпроси получиха своя отговор.
В новините на Кабелна телевизия Етрополе през другата седмица ще можете да видите интервюто с председателя на Комисията Веселин Божков.
За сведение на читателите на сайта:
Комисията за регулиране на съобщенията осъществява държавната секторната политика в областта на далекосъобщенията и пощенските услуги. КРС е специализиран независим държавен орган, натоварен с функцията да регулира и контролира осъществяването на електронните съобщения. В условията на равнопоставеност и прозрачност, съобразно българското законодателство, комисията се стреми да насърчава конкуренцията на телекомуникационните пазари в страната. Националният регулатор работи за увеличаване на инвестициите в сектора, развитието на новите технологии в областта на съобщенията и защита на потребителите в България.