Нова светска двойка предизвика вниманието на столичните клюкари, само преди вечер. Ценителят на манекенки Христо Сираков се спрял на Светлана Василева минути, след като се появил в тузарски клуб.

Очилатият бизнесмен свалил "Мис Плейбой 2010", а накрая си тръгнал заедно с нея, без да обръща внимание на коментарите на околните, пише в. " Всеки ден".

Блондинката не му мислила дълго и по време на купона обърнала подобаващо внимание на Ицо 100-те манекенки. Светлана се впуснала в бурни танци с кавалера си.

С повишаване градуса на алкохола Сираков грабнал на ръце Светлана и я понесъл към дансинга с пошляпване по дупето. Тя му отвърнала, като закачливо го пощипвала по бузите.

Светлана, или както често я наричат Гонзовица, бе спрягана за любовница на Георги Иванов - Гонзо. Авантюрата им обаче бе твърде кратка. Христо Сираков пък бе свързван с дъщерята на Искра Радева - Елена Станулова, манекенката Катрин Вачева, както и Гергана Райчовска. Нито една от изброените дами обаче не можа да го задържи за дълго при себе си.