След бурния скандал със сайта за афродитки www.missaphrodite2012.com, една от главните участнички в проекта Биляна Йотовска се покри, отказвайки всякакви коментари по повод голите снимки, на които цъфна от-до без бельо.

След срама, който понесе обаче, носителката на титлата "Мис Дупе" се опита да изчисти окаляното й име, правейки се на моралистка и праведна жена. Моделката заяви, че неотдавна отказала 8000 лева, за да преспи с известен богаташ, чието име обаче не назовава.

Думите й обаче бяха изтълкувани като замислен пиар, който да заличи резила с порнографските фотосесии, които тя направи за международен сайт, издирваш красиви девойки от цяла Европа, които да разсъблича.

В куп с нея бяха изловени и други известни красавици от родните модни среди. Плеймейтката Златка Димитрова и другата титулувана в конкурса "Мис Дупе" Кристина Димитрова също се разписаха с доста хард сесии показвайки всичките си интимни подробности, пише "Засада".

Оказа се, че за фотосесиите всяка една от тях е заработила твърде скромния хонорар от 300 евро! Единствената, която взела повече кинти била Биляна Йотовска, която всъщност е и главната виновница за всеобщия им резил.

Манекенката-танцьорка сама организирала горещите снимки, след като от сайта се свързали с нея. Като организатор на порнографските прояви, тя взела процент от всяка от съгласилите се българки да позират за интернет портала на афродитките. Той е смятан от някои и за параван на компаньонки, съдейки по съдържанието на сайта.

По този повод в модните среди започнали да усмиват Биляна Йотовска наричайки я маман. Тя пък отговори на нападките срещу нея така: "Няма нищо скандално и нищо нелегално в този сайт. Снимките са голи, да, но с нищо не са по-различни от тези, които съм правила за еротични списания", най-сетне разкри и своята гледна точка Биляна в интервю. Паметливи обаче припомнят, че до момента Йотовска не е имала толкова провокативни снимки. Дори фотосесията й за мъжкото списание "Максим" е доста по-облечена и скромна, коментират естетите.

Между впрочем на обширната фотосесия с над 100 кадри, Биляна Йотовска внимателно крие белега на корема си, който й остана след секциото при раждането. Почти няма кадър, в който манекенката да не закрива зарасналата рана с ръка или букет цветя, отбелязаха по-наблюдателните. "Срамува се, че е майка ли? А може би заработва по този начин в името на детето си!", наливат масло в огъня сеирджии.

Биляна разказа, че собствениците на проекта били американци, които я уверили, че при следващото си идване в България, ще организират пресконференция, за да внесат яснота за конкурса. Йотовска потрети, че не се продава за пари. Преди време получила оферта за секс срещу 8 хиляди лева и разбира се отказала. "Не разбрах името на мъжа, защото той бе изпратил една дама, която да ме уговори. Това бе първото и последното предложение", кълне се "Мис Дупе".