Отдавна позабравената персона Соня Васи е решила да догони последния влак и да се омъжи. Въпреки, че вече е на 42-годишна възраст блондинката прочула се най-вече с голите фотографии за "Плейбой" готви сватба и иска да стане майка за втори път.

Сексбомбата е лудо влюбена в българин, по-млад от нея с близо 10 години, твърдят от blife. Новият мъж в живота на Сончето, която от дълги години живее в Щатите се казва Тодор. Двамата се срещнали през лятото на 2009 г. в столичен клуб при последното завръщане на емигриралата хубавица в родината.

Васи била запленена от чара на младежа и направила първата крачка. Той тутакси откликнал на свалката и още същата вечер с плейбойката консумирали за сефте взаимното си привличане.

След първата им среща варненката и младежът се чукнали среща в Париж. Той работел като финансов директор в голяма международна компания, а въртял и собствен бизнес. Тази предистория обаче осъмни хора, които отлично познават неуспялата певица.

"Финансов директор на голяма международна компания никога няма да стане инструктор по тенис, дори и в Щатите. На Соня опашатите лъжи!", заключават по интернет форуми.

Според разказите на Васи приятелят й нямал нищо против да зареже всичко в България и да започне живота си наново далеч от родината. Убеден бил, че любовта заслужава такава жертва.

Благодарение на изгората си, Тодор бързо се устроил зад Океана и сега работи като инструктор по тенис на богати американци, разкриват още "Уикенд".

"Просто в един момент, разбираш, че това е любовта. Много пъти съм се питала кой е човекът за мен, но с Тодор не беше нужно. Просто го видях и осъзнах, че е моят мъж", изповядва се Соня, която даже иска да му роди дете.

Бившата "Мис България" и новият й любим все още не са насрочили дата за сватбата си. Искат най-напред да си направят бебе и тогава ще планират дата.