Феновете на Линдзи Лоън най-накрая си отдъхнаха, след като в нета се появиха дългоочкваните снимки от еротичната й фотосесия за Playboy. Чакането наистина си заслужаваше, защото Линдзи наистина е умопомрачителна.

Холивудските критици замълчаха, след като фотосесията се появи в нета. Те предричаха край на кариерата на старлетката. Но прогнозите им се оказаха грешни. Напротив, това е само началото.

Истерията, която предизвика скандалната фотосесия, достигна чудовищни размери. Първоначално в Мрежата изскочи само корицата на изданието, при това голотата на Линдзи бе закрита от зайчето на Playboy.

Неизвестен фен на Лоън качи всички снимки в онлайн пространството. Този акт със сигурност ще удари мъжкото издание, а Хю Хефнър определено няма да бъде доволен от изтичането на информацията, при положение, че плати на звездата рекордната сума от 1 милион долара.

„Нямам идея, защо хората толкова много откачат по всичко, което правя," споделя Линдзи пред Playboy. "Сигурно е част от модата младите да са обсебени от всеки детайл от живота на знаменитостите," допълва звездата. Връщайки се назад във времето, Линдзи споделя, че е правила доста грешки, но си е взела поука от тях и сега определено е по-отговорна.