В ранните часове на студените зимни януарски утрини, когато някои все още спят, а други се опитват да убият махмурлука - Катрин Вачева откри по-добро решение, за да запази приповдигнатото настроение.

Тя разпространи новата си секси фотосесия, в която с гордост показва прелестите си.

Манекенката, по известна с това, че беше зверски пребита от футболиста на ЦСКА Орлин Орлинов, с право украси корицата на книгата "Лошите момичета на България". Проектът набира все по-голяма популярност и може да бъде поръчан от сайта www.loshimomicheta.com.

След множество ангажименти в чужбина, Вачева се завърна на родна почва и не спря да работи.

В разголената си фотосесия тя показва стил, провокация, убийствен сексапил и излъчване, към които рядко мъжете могат да останат равнодушни.

Новите снимки на сексбомбата са заснети в бутиковият арт хотел "Тривия", с екипа фотографи Георги Божков и Любен Любенов. Във фотосесията е включена и бяла красива персийска котка, която станала любимка на всички по време на снимачния процес.

Катрин Вачева е от моделите, които обичат да експериментират и да показват красиви проекти - както във фотосесии, така и в предавания. А скоро тя ще се похвалис ново предизвикателство - роля във филмова продукция.