Зеленооката красавица се прочу не само у нас, но и на запад. Преди около две години успя да пробие в порноиндустрията. Тя e откритие на световноизвестния продуцент Пиер Удман. Девойката вече е участвала в няколко филма за възрастни с псевдонима Никита България, пише „Уикенд".

Виктория не се срамува от еротичните си занимания. Смята, че това е професия като всяка друга. От доста време насам Виктория изживява бурна любов с печално известния бизнесмен, който бе обвинен, че е ръководил престъпна група.

21-годишната моделка мечтаела да му стане законна съпруга и да му роди 3 деца. Не е ясно дали това ще стане, тъй като официално босът на СИК е женен за майката на трите си деца Мария.

Семейното положение на Маринов явно не е пречка за Виктория и тя не се отказала от любовта си с него. След края на участието си в „Милионер търси съпруга" пазарджишката красавица отлетяла за Барселона, споделят запознати.

Там възнамерявала да се установи за постоянно. По всяка вероятност обитавала едно от просторните жилища, които Маргина притежава в испанския град. Не е ясно дали и той е в Испания. Официално има забрана да напуска България.