Владимир, незаконният син на Стефан Данаилов, който втрещи цяла България с, меко казано, странното си поведение във "ВИП Брадър", не е полудял по рождение или по волята Божия. Дългокосият наследник е луднал от прекомерната употреба на халюциногенни гъби, пише "Уикенд".

Оказа се, че Владимир се е прибрал от Америка в България трайно пристрастен към слабо познатия у нас наркотик "шуумс", който, грубо казано, е "изпържил" мозъка му. Синът на Стефан Данаилов от Ирен Кривошиева споделял пред свои познати, че по време на следването си в Маями се е зарибил към яденето на "друсани" гъби, които му помагали да освежи съзнанието си и да се почувства свободен и независим от никого човек.

Поради невъзможността да се снабдява с тях у нас, 25 -годишният младеж е започнал да употребява хапчета МДМА , които купувал срещу 15 лева за бройката от дилъра Веско Веслето от "Белите брези", уточнява още изданието.

Магическото свойство на гъбите се крие в съставката им псилоцибин, която е от класа психоделиците - дрога, която променя коренно съзнанието и възприятието на човек.