Зверски закланият и запален младеж, чието тяло беше намерено край пернишкото село Кладница, ще бъде разпознаван по татуировките. В себе си той не е носел документи, а и никой не е подал сигнал за изчезнал мъж на тези години.
За да бъде идентифициран по-бързо, от полицията разпространиха снимки на две от татуировките му, на едната от които има инициали. Едва след като мъжът бъде разпознат, разследващите ще могат да започнат работа по издирването на убиеца му.
Преди дни се появи информация, че мъжът е бил с отрязани уши, което наведе всички на мисълта, че убитият най-вероятно е наркодилър. От МВР обаче опровергаха тази информация. „Все още се изготвя ДНК профил на останките от тялото, намерено при потушаване на пожар до гробището на Кладница. По трупа са открити множество прободни рани, като смъртоносни са били тези в гръдния кош и гръбначния стълб. Жертвата е починала от кръвозагуба малко преди да я намерят в огъня”, обясниха от МВР. Оттам умоляват всеки, които разпознае татуировките, да се обади на тел. 112, 02 831 90 79, 02 982 89 37 или в най-близкото управление на полицията.