Перничанката Антония Петрова, която стана "Мис България 2009", се окичи с нова титла. Амбициозната блондинка се окичи с нова титла - "Мисис Русия". Тя грабна короната на пищна церемония, провела се в Саратов.

До финала стигнали 16 красавици. Омъжените дами били подложени на сериозен подбор. Танци, рецитиране на стихове, дефилиране по бански и официален тоалет са само част от "изпитанията", на които били подложени претендентките, пише blitz.bg.

За разлика от българските, руските медии посрещат възторжено новата "Мисис". "С короната, както се полага на достойна носителка на титлата, е удостоена Антония Петрова, която има не само идеалните мерки 90-60-90, но и две висши образования - икономическо и юридическо", пише "Комсомольская правда". Българката печели титлата като представителка на Москва.

"Правилно хранене, тренировки в спортната зала и повече време, прекарано с любимия мъж. Това е моята тайна", споделя Антония. "Бих искала да съм пример за всички омъжени жени, които трябва да помнят, че венчалната халка не бива да е повод да забравят за себе си. Още повече това важи за Русия, където има толкова красиви дами. Когато дойдох тук от България, се влюбих в тази страна, а после и в бъдещия си съпруг", заявява още блондинката.