През последните няколко дни, фолк певицата Галена се успя да зарадва феновете си, които буквално в последния момент разбираха, че на сцената в дискотеките няма да се качи любимката им. В столичния фолк клуб Plazza, Галена бе сменена от Анелия, като причината за отсъствието на брюнетката не стана ясно.

На следващата вечер обаче Галена отново бе заместена от своя колежка, този път Емилия. Тъй като на нейно място трябваше да бъде поп фолк звездата Галена, още в началото на лайфа си Емилия обясни, че Галена има здравословни проблеми и й пожела скорошно оздравяване. „Преди да започнем с купона, искам да пожелая на моята приятелка и колежка Галена да се оправя по-бързо и съвсем скоро отново да може да бъде сред вас. Аз също съм й голяма почитателка и за това искам първо да аплодираме Галена". След тези думи последваха бурни аплодисменти от гостите в Инфи клуб за изпълнителката на „Пак ли".

Емилия уважи Галена и като изпълни хитовото й парче „Тихо ми пази", на което публиката в Инфи клуб се изкефи и танцува диво. След това Емилия продължи със своите хитове и пя пред стотиците в пловдивското заведение до сутринта.