Пиесата „Парад на витамините” бе представена днес в малкия салон на читалище „Христо Ботев”. Главни герои в нея бяха учениците от трети „д” клас на ОУ „Н.Й.Вапцаров”. По артистичен и забавен начин те разказаха пред своите връстници от учебното заведение за полезното действие на витамините, за храните, в които се съдържат и до какви болести може да доведе липсата им в организма. Малките артисти изпълниха песни и стихове за пролетта и предвестниците на сезона.
Сред публиката в залата беше и директорът на ОУ Н.Й.Вапцаров” Евгения Иванова. Тя поздрави участниците за отличната подготовка и пожела на всички деца в салона да растат здрави и да приемат повече витамини. От името на третите класове и техните класни ръководители, които бяха сред публиката, Евгения Иванава поднесе цветя на Геновева Божкова – ръководител на театралното студио, подготвило пиесата. 
„Театрално студио е сформирано по проект „Успех” в ОУ „Н.Й.Вапцаров”. В него участват 23 деца. Те посещават репетициите с голямо желание. В момента изработваме кукли за басните, които ще пресъздадем в детските градини на територията на Ботевград”, сподели Геновева Божкова.