Клипът „Нощ в музея”, изработен от Ива Грухланска, ученичка от десети ”а” клас на ПМГ „Акад.проф.д-р Асен Златаров”, е класиран на първо място в конкурса за ученическо видео на тема ''Васил Левски – 140 години жива идея за свобода''. Надпреварата се проведе по инициатива на Българската национална телевизия.
Победителката в конкурса бе гост в тазсутрешното предаване „Денят Започва” на БНТ. Ето какво сподели тя пред наш репортер: „В клипа Илия, който се превъплъти в ролята на Васил Левски, казва: „Деца, борете са за това, което искате, както ние се борихме за Вашата свобода!”. Всъщност това беше нашият замисъл – да покажем, че когато един човек вярва в нещо, трябва да положи усилия и да има надежда, че може да го постигне. Според мен надеждата дава сила за постигане на мечтите, колкото и недостижими да ни се струват понякога.”. 
Във видеото участват Илия Вълков (в ролята на Левски), Памела Хаджиева, Росица Кирилова, Ели Джамбазова, Ралица Тодорова и Поля Петкова. Те са ученици от девети „в” клас”, допълни Ива. Тя каза още, че първоначалната продължителност на видеото е била 15 минути, но се наложило да я съкратят на 2 минути и 54 секунди, за да е в съответствие с едно от условията на конкурса.
Честито на победителите!