Всички в България сме с някакви фрактури - дали телесни, дали душевни. Щом сме стигнали до там да се палят хора, значи сме стигнали дъното. Това обяви в предаването "На Светло" по Нова телевизия Капка Георгиева от Национал-демократическата партия.

Волен Сидеров плаща на медиите да го канят в предаванията си, смята тя. Затова и аз приемам, че от предаването, в което танцувах, спечелих. Защото преди журналистите ме питаха къде съм се изгубила и дали не съм отишла в манастир, а сега има внимание, за което иначе трябва да се дават пари, обясни тя.

Според Георгиева Сидеров не прави политика, а пародия. Да чупиш дръжката в Министерски съвет, когато си поканен на официален разговор с премиера, е пародия. Политиката трябва да цели дори и най-големите врагове да се разберат в името на благото на хората, обяви тя и допълни, че мъжът, с когото доскоро делеше брачното ложе, и химнът на "Атака" са напълно бездарни.

По думите й, Сидеров се е превърнал в неин враг, защото е забравил за какво е бил избран в парламента - като човек от народа, селското момче обичливо, Оливър Туист, глас на хората. Но ПП "Атака" се превърна в една групичка, която се чудеше откъде да открадне, каза Георгиева и допълни, че ако се проверят отсъствията на атакистите, ще се види, че са отличници по отсъствия.

Ахмед Доган и Волен Сидеров в момента взаимно си имат полза, категорично заяви тя.

Според нея една партия може да даде на хората в момента честност и откритост. Тя няма как да направи чудеса, да замете всичко лошо, направено през годините. Необходимо е да започне на чисто и да не се успива, да не стане патерица на нечии олигархични интереси. В България олигархията е страшна, както мафията в Италия, заключи тя.