Сескапилната Памела Андерсън заяви, че никога не се е възприемала като красавица. Тя признава, че винаги е искала да бъде по-бляската дама, а не да бъде възприемана само като секси мацка.


Хубавицата от ''Спасители на плажа'' споделя, че сега се чувства доста по-различно отколкото се е чувствала през 90-те години.


Тя казва: „Не знам дали някога наистина съм се чувствала прекрасно. Винаги съм имала усещането, че не изглеждам точно така, както би трябвало. Не знам дали това е заради моя сексапил, но определено хората са се опитвали през годините да смекчат това мое излъчване. Днес вече не мисля толкова за това дали хората ме гледат в очите, или в деколтето. Като остарявам, ставам по-смекчената версия на самата себе си, което ми харесва."


45-годишната красавица признава, че в „Спасители на плажа" е носела изкуствени мигли против волята на продуцентите. „Бях твърдо решена да изглеждам максимално бляскава и обаятелна и затова се разграничих от естествения си външен вид. Днес нося много по-малко грим."