Камерите ми следят 24 часа Цветан Цветанов , Искра Фидосова и Бойко Борисов . Те са заплаха за демокрацията и се опитват да натискат конституционните съдии.

Това заяви Николай Бареков в предаването "Гореща точка". Имаха проблеми с Мирослава Тодорова и се разправиха с нея. Цветанов едно време кръщаваше операциите на МВР на имена на съдии. Всичко това показва, че тези хора няма да се спрат пред нищо, но трябва да знаят, че аз няма да отстъпя и ще ги следя постоянно, категоричен беше Бареков. Какво може да искаме от един физкултурник и един човек, който е чел само "Винету", попита риторично водещият. Третият подсъдим ще е Искра Фидосова. Цветанов и Борисов нямаше да могат да си вършат престъпленията без помощта на тази монтанска жрица на правосъдието. Тези хора се помислиха за господари на всичко. В интернет има някаква подписка, която призовава за гражданско неподчинение и касиране на изборите. С този пасквил Борисов се опитва да докара страната до гражданска война, обясни Бареков.

Бареков продължи с тирадата и пусна клип, който се върти в интернет и сравнява Бойко Борисов с Хитлер. Виждате приликата между тези двама диктатори, коментира водещият. Силата на ГЕРБ идва от изградените мафиотски структури по места. Схемата е проста. Борисов ни лъжеше, че строи и взимаше от нашите пари, а след това ги даваше на своите фирми. ГЕРБ прибраха милиони комисиони по този начин, обясни Бареков. Тези хора нямата морал. Зад тях има опашки от обвинения и тепърва ще има още разследвания, каза още водещият.