"Ако трябва ще предоставя Чавдар (Етрополе) за каузата на "червените", каза бизнесменът


Бившият депутат от Герб Емил Димитров, който миналата година се опита да спаси ЦСКА от мъчителна гибел, вече е пълен песимист за клуба. Собственикът на Чавдар (Етрополе) разкри, че каквито и да е преговори с ръководството на "Титан" са обречени на провал. Освен неговото сдружение "ЦСКА Възраждане" опити да получат "армейския" клуб направиха още Гриша Ганчев, Христо Стоичков и Александър Томов. Безуспешно,
"Не мога да коментирам решението на Христо Стоичков да се оттегли. Щом е решил така, значи има защо. С "Титан" не може да се преговаря нормално. Един ден казват едно, на другия - друго, на третия трето...", обясни Димитров, който е един от най-добрите приятели на Камата.
Собственикът на ловно стопанствто "Елен" приветства думите на Ицо, че вече ще заложи на лова и риболова. "Казвам му добре дошъл в моето стопанство. Това е много хубаво, че е решил да ловува повече. Може и да риболовстваме заедно", каза с усмивка Димитров пред "България днес".
Той обаче не вижда спасителен бряг за отбора на сърцето му ЦСКА.
"Искрено се надявам клубът да се изчисти и да продължи нормалното си съществуване. Аз обаче вече съм пълен песимист, че това ще се случи. Как може да се спаси ЦСКА? Никак!", отсече бизнесменът. Той все пак призна, че е готов да направи още една жертва в името на "червените".
"Винаги съм казвал, че отбор като ЦСКА няма място в "Б" група. И все пак, ако това е наистина последният спасителен вариант, аз съм готов да предоставя безвъзмездно Чавдар (Етрополе) за каузата на ЦСКА", заяви Димитров.  Sportline.bg , 09.07.2013