Жените са прословути със своята склонност да лъжат. Дори и в тези толкова съкровени и интимни моменти ние от време на време изричаме някоя и друга лъжа, разбира се благородна. А какви ли са тези лъжи? Е, драги мъже сега ще отговорим на този въпрос.


Без съмнение най-често изричаната лъжа е „Свърших". Дали, за да избегнем въпроси от рода на „Свърши ли?", „Кога ще свършиш?" или просто, за да защитим достойнството на мъжа. Драги дами, симулирането и тази лъжа, реално не помагат нито на вас, нито на партньора ви.


Дамите също така доста често лъжат и за бройката мъже, които са имали в живота си „Освен теб съм имала още един, но ти си по-добрият". Е на тази лъжа едва ли някой ще се хване, може би само някой мъж, които пада от Марс, но и за него не е много сигурно..


Третата най-популярна лъжа е „Голям ти е". Е това вече наистина си е благородна лъжа. Разбира се, ако жена повдигне темата и въпроса, то господа значи наистина имате завидно мъжко достойнство, което дори може би малко я плаши. Обаче повдигнете ли вие темата за размера, то тогава най-вероятно вашето достойнство е голямо колкото карфица.


Тези топ три лъжи се използват най-вече, защото всяка дама е наясно колко безценно е за мъжете тяхното его. Разбира се, винаги има и изключения, има и такава част от жените, които лъжат под завивките просто, за да въртят мъжа на малкия си пръст.