Анна Кулинова, която е модел и актриса, има шанс да направи своя пробив в света на богатите и известните, и да тръгне по стъпките на Джулия Робъртс. Режисьорът на "Хубава жена" Гари Маршал пак обещал роля на българската хубавица, която живее в САЩ от няколко години, пише блиц.


"Денят на майката" е новата романтична комедия на кинаджията, чийто снимки започват в края на лятото. В предишните си два филма: "Свети Валентин" и "Новогодишна нощ", Гари Маршал отреди на Анна по няколко реплики.


"Гари е открил не само Джулия Робъртс за голямото кино, но и Ан Хатуей. И двете са неговите любимки, и той смята, че те покриват напълно формулата за успешна кариера в Холивуд: хубава, забавна, самоуверена и най-вече знаят как да получават откази,


защото в нашия бизнес те са повече, отколкото ролите, които ти предлагат. Много колеги приемат твърде навътре неуспехите и трудно продължават напред. Аз обаче не се отказвам лесно и хич не се отчайвам, ако не стане от първия път.


Продължавам да се явявам и все някъде ме одобряват. Искам майка ми и баща ми да се гордеят с мен!"- казва Анна Кулинова.