Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Spice Girls готвят мега турне

Spice Girls готвят мега турне

Култовата група Spice Girls се събира отново заедно на световната сцена по повод 20-годишният й юбилей. "Спайските" организират грандиозно турне.


Въпреки че официалната подготовката за турнето все още не е започнала, момичетата от групата са във възторг от идеята. Всички, с изключение на Виктория Бекъм.


Тя категорично отказва засега да участва в приключението, обяснявайки, че е твърде заета с работа върху своята модна марка и със семейството си. Според източник, близък до звездата, Вики смята съвместното участие на Spice Girls при закриването на Олимпийските игри в Лондон за изключително ефектен завършек на музикалната кариера и не й се иска да разваля впечатлението от „красивото оттегляне".


За разлика от Виктория, останалите "Спайски" са повече от въодушевени. „Това е нашата 20-годишнина! Би било непростимо да не отбележим такава дата. Надяваме се скоро да зарадваме феновете с нещо по-специално", казва Мел Би.


Ако турнето се състои, то може да счупи рекорда не само по популярност, но също и по размер на хонорарите - има слухове, че всяка от тях може да получи по 10 милиона паунда.



Етикети към тази новина:
Spice Girls турне



Източник: lifestyle.bg
Посещения: 1457
Дата: 27.03.2016, 18:37

Коментари от регистрирани и анонимни потребители. Скрий анонимните коментари

Няма публикувани коментари.

Изразете вашето мнение:
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Персонализирайте профила си
Много щастлив Усмивка Тъжен Изненадан Шокиран Объркан Кул Смее се Бесен Плези се Отегчен Реве или много тъжен Лош или много луд Палав Чуди се Намига Удивителна Въпрос Идея Стрелка Botevgrad.com videos.botevgrad.com