Мъжкият волейболен отбор на Етрополе ще се изправи срещу отбора на Левски в поредния кръг за Купата на България. Това определи вчера жребият, теглен в офиса на БФВ.
След като етрополци отстраниха отбора на Изгрев, сега ги чака възможно най-силният съперник в надпреварата. Преди два дни отборът на Левски игра четвърт финал за купата на ЦЕВ срещу турския гранд Фенербахче /Истанбул/.
На 13.02.2017 г. / понеделник/ от 18.00ч в град Етрополе, в спортна зала Чавдар, ще се изправи срещу Етрополските момчета в състав: Ваньо Василев, Деян Рачев, Слави Петров, Стоян Стаменов, Мирослав Георгиев, Тихомир Тодоров, Мартин Аладжов, Георги Николов, Димитър Димитров, Генади Николов, Цветомир Василев, Генади Михайлов и Цветомир Христов/.
Тази среща е огромно предизвикателство пред отбра като се има в предвид, че в отбора на Левски играят националните състезатели в различните гарнитури, като Гордан Люцканов, Спас Байрев, Симеон Александров и Мартин Павлов. Етрополските момчета няма да се предадат лесно, въпреки именитият си съперник.
Ръководството на Клуба приканва всички привърженици на спорта в град Етрополе да подкрепят момчетата.