Община Етрополе взе участие в Тринадесетото туристическо изложение и съпътстващият го Десети фестивал на туристическите анимации „Уикенд туризъм Русе“, които се проведоха от 11.05. до 13.05.2017 година в град Русе.
Събитието се организира под патронажа на Кмета на Община Русе и с любезното съдействие на Министерството на туризма. В туристическото изложение участие взеха над 163 участници и организации, така русенското изложение се класира на престижно място по посещаемост и интерес след столицата София. Това са едни от най – значимите събития в областта на туризма в Дунавския регион, в които участие вземат общини, туристически центрове, представители на туристическия бизнес, аниматори и членове на туристическите сдружения и организации с нестопанска цел.
За поредна година Община Етрополе взе участие със самостоятелен щанд, които бе посетен от представители на Министерството на туризма, кметове, туристически сдружения и организации, хотелиери и много любители на града. Представителите на Община Етрополе Десислава Данаилова и Ваня Найденова запознаха посетителите с красотите и забележителностите на Етрополе, традиционните празници и обичай и интересни факти за града.
Текст и снимка: Общината, без редакторска намеса