Преди 24 часа в Youtube бе пуснат видеоклип на най-новата песен на ботевградчанина Марин Христов – Христe. Музиката и текстът са на Христина Тодорова – Хрисима. Освен вокал и изпълнение на китара, Марин е автор и на аранжимента на парчето. Музиканът, който досега умело съчетаваше джаз, етно и български фолклор, този път залага на поп-стил, който е предназначен за широка аудитория.


„В концепцията съм заложил почти всички си  музикални знания – има хип-хоп, има рап, денс,  има други музикални жанрове, като целта е произведението да бъде отворено за широка публика” – сподели Марин Христe.


Повече от половин година е отнел творческия процес по създаването на песента „Единствен”. Почеркът на Марин е разпознаваем по умело включените китари, които са и силен  музикален акцент.
Видеоклипът е заснет на морето по сценарий на Марин Христe и Евгени Райчев. Видеомонтажът е направен от Евгени Райчев, а звукът и мастерингът са дело на Максим Горанов и Марин Христe. В главната женска роля е Кийти Жекова. Младият ботевградчанин е и продуцент на видеото.


Клипът може да видите тук:


https://www.youtube.com/watch?v=xOxA6IozX5M