Театрално-музикален център - Кърджали ще гостува в Ботевград с комедийния си „Застреляй идиотите“. Любителите на комедията ще имат възможността да се насладят на пиесата на 24 септември (четвъртък) от 19:00 ч., в НЧ „Христо Ботев 1884“.


В ролите ще се превъплътят Елен КОЛЕВА , звездите на Сатиричния театър - Ивайло КАЛОЯНЧЕВ и Веселин ЦАНЕВ, Русалина МАЙНОЛОВСКА, а публиката ще се наслади на колоритни образи, тънък и интелигентен хумор с развеселяващи диалози без излишен цинизъм. Автор на постановката е Емил Йотовски, режисьор Рада Абрашева, а художник Анна Боянова.


Може ли една служителка в Бюрото по труда да бъде полезна? Тя има тъпа работа, тъп шеф и тъп живот. Но най лошото е, че има добро сърце. Нейни клиенти са един уволнен работник, който е готов на всичко за пари. Една кифла, която търси смисъла на живота и един пенсионер, ветеран от войната. Коя война и той не знае .


„Застреляй идиотите“ е комедия на абсурда, в която нищо не е на мястото си, но всичко седи толкова подредено, че всъщност по истинско не може и да бъде. Действието ескалира. Ситуациите се натрупват и не дават време за почивка. Нито да се осмислят... но кой би си губил времето в мислене. Важното е нещата да се случват.


Смехът и изненадите започват от първата минута и продължават след като се приберете в къщи.


Гледайте комедията „Застреляй идиотите“ за да си създадете добро настроение за месеци напред!


Билети на касата на читалището или на тел. 0899 919 900.