Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Обяви - Имоти :: Предлага

почивка на планина


На 10км.от гр.Троян в с.Бели-Осъм се намира вила”Мария”в подножието на Стара планина.Подходяща за почивка,за семейни или колективни мероприятия.Разполага с трапезария с оборудван кухненски бокс,барбекю,кабелна във всяка стая,парно,места за паркиране на колите,тревен двор с люлки и пясъчник за деца,цветна градина. В близост възможност за плуване в басейни с гореща минерална вода.Каране на ски и шейни на ски пистата на Беклемето.Туризъм до х.Козя стена и х.Хайдушка песен.Пикник на Айдушкото сборище,посещение на единствения музей за диви животни в България.Посещение на Троянския манастир. През зимния-отоплителен сезон се предлага цялата вила\за 14 човека\ за две или повече нощувки.През другите сезони до 20 човека-цена за една нощувка на човек е 15-25лв.За деца до 5год.е безплатно,лятото е 13лв. За празниците по договаряне.Резервация с капаро по банков път.Мария Краева-Доневска 0888422144 kraeva.maria@abv.bg

ДЕТАЙЛИ
Населено място: Друго
Тип: Къща (наеми)
Квадратура: 80.00 м²
Цена: 0
КОНТАКТИ
Телефон: 0888422144
Имейл: kraeva.maria@abv.bg
почивка на планина
1 снимка
Коментари (0)

Няма публикувани коментари.

Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
Моля, спазвайте добрия тон и не използвайте нецензурни и обидни изрази!
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!
Тъй като не сте регистриран потребител, коментарът Ви ще бъде видим след одобрение от модератор.
:D :) :( :o: :shock: :conf: 8) :lol: :x :P :uups: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :balkan1: :balkan2: :balkan3: :bc: :vbc: