Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 22.08.2019


Овен

Днес ще ви се иска да общувате с повече хора и да споделяте идеите и вълненията си. Колкото повече възможности за това си осигурите както в личен, така и в служебен план, толкова по-добре. Ако пътувате по работа, преживяванията ще бъдат приятни и ще пожънете успех.


Телец

Днешният ден ще ви даде шанс да разгърнете способностите си и да постигнете целите, които сте си поставили. Гледайте позитивно на случващото се, защото така ще си осигурите още по-добри възможности за успех. Ако ви занимават финансови въпроси, не се безпокойте – всичко ще се разреши гладко.


Близнаци

За вас днешният ден ще е много добър – оглеждайте се за нови възможности и насочете силите и ентусиазма си в нещо конкретно: цел, творчески проект или работа. Не го ли направите, целият ви ентусиазъм ще отиде на кино, дори може да се почувствате изнервени. Ако искате да вдъхновите хората около себе си за някаква своя кауза, сега е моментът.


Рак

Днес може да не сте настроени за работа и да ви се иска да я карате по-леко. Направете го – за вас активната част от седмицата ще започне от утрешния ден. Пазете силите си за по-нататък, а днес вършете само най-важното и се погрижете за себе си и за близките си хора у дома.


Лъв

Днес социални контакти и срещи няма да ви липсват и по всяка вероятност те ще са доста приятни. Търсете компанията на позитивни хора, които ще ви мотивират – нищо чудно разговорите да ви вдъхновят за някакво ново начинание или да почерпите от тях полезна информация.


Дева

Ако днес у вас се породи чувството, че някой злоупотребява с вашето доверие или ви използва, не позволявайте това да продължава. Не може да промените другия човек и отношението му, но не сте и длъжни да го търпите. Осмелете се да изразите искрено мнението си.


Везни

Днес ще проявявате желание да изпъкнете и да се изявите – в работата или пред определен човек, към когото проявявате романтичен интерес. Не е нужно да правите кой знае какво – просто бъдете себе си. В работата ще успеете да блеснете, ако покажете на практика на какво сте способни и изпълните задачите си с необходимата прецизност.


Скорпион

Ако днес някой ви каже нещо, което ви се стори странно или твърде отвлечено, не го отхвърляйте с лека ръка – не е изключено точно в този момент да имате потребност някой да оспорва убежденията ви. Новите преживявания изискват друг начин на мислене, така че не се вкопчвайте в собствените си вярвания.


Стрелец

Днес ще имате чудесно настроение и ще изпитвате желание да се заемете с всяко нещо, което ви се струва забавно и интересно. Общуването с околните ще тече гладко и безпроблемно, така че се възползвайте от позитивното влияние на деня, ако трябва да водите преговори или да обяснявате нещо на някого. Чудесен ден за пътуване.


Козирог

Днес за вас ще е особено полезно да не се потопявате в емоциите си, особено ако това се случва вече за кой ли път, и то – по един и същ повод. Това не значи да потискате чувствата си, а да се опитвате да разберете дали имат някакъв смисъл – например дали ви подтикват да предприемете определено действие.


Водолей

Днес ентусиазмът и устремът ви ще бъдат заразителни и лесно ще увличате хората след себе си. Ще имате и увереността да се справите с всичко, което ви поднесе денят, а и късметът ще е изцяло на ваша страна. Единственото предупреждение е: не се опитвайте да се изкарвате повече от другите и не налагайте мнението си, защото може да отблъснете околните.


Риби

Днес ще е потребно да имате повече доверие в случващото се и да не правите оценки на хората и на обстоятелствата от своята собствена камбанария. Ако нечие поведение не ви харесва, споделете как се чувствате, а не се опитвайте да убеждавате другия човек, че не е прав – това само ще го настрои срещу вас. Почерпете нов опит, обогатете се от преживяванията си, вместо да ги сравнявате със сегашното.