Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 06.03.2021


Овен

Днес ще е потребно да вложите големи усилия, за да запазите хармонията вкъщи. Общуването ще се основава повече на емоции, отколкото на здрав разум, така че е напълно възможно някой да се изрази по-грубо. Не позволявайте на околните да ви въвличат в техните битки – запазете неутралитет.


Телец

Днес думите ви ще имат особена сила, така че внимавайте за какво ги използвате. Може да вдъхновите някого, да го убедите в нещо или да го сринете със земята. Ако някой ви засегне, не бързайте да отвръщате – човекът може да не е имал предвид това, което си мислите.


Близнаци

Днес вашата прямота може да ви създаде проблеми – друг човек да разбере думите ви неправилно или да се почувства засегнат. Хубаво е да казвате истината, но не забравяйте, че има различни начини да го направите – точно сега не е удачно да я изричате директно.


Рак

Днес едва ли ще ви е лесно да внесете яснота – и в мислите си, и в отношенията си с околните. Нормално е да ви плашат обърканите ситуации и хаосът, но не се опитвайте да въвеждате ред на всяка цена – усилията ще ви изтощят, а нищо чудно е да не постигнете кой знае колко. 


Лъв

Най-добре ще е днес да обърнете по-голямо внимание на себе си, особено ако грижите за другите или служебните ангажименти са ви изтощили. Поглезете се по някакъв начин – почивката и приятните занимания ще ви дойдат добре. Може да се подложите и на разкрасяваща процедура.


Дева

Днес се очертава обстановката да е напрегната. Може да чуете от някого нещо, което да ви засегне, макар човекът вероятно да не е искал да бъде така. През днешния ден рискът да възникнат недоразумения ще е висок, така че по-добре не задълбавайте. Макар денят да е почивен за повечето хора, вниманието на много от вас ще бъде заето със служебни въпроси.


Везни

Днешният ден ще е напрегнат – ще постигате всичко по-трудно, което ще ви изнервя допълнително. За да намалите негативните ефекти до минимум, съсредоточете се върху собствената си личност и не обръщайте внимание какво правят или говорят хората около вас. Физическата работа и движението ще ви се отразят добре.


Скорпион

Днес поведението на човек в близкото ви обкръжение може да ви подразни. Ще имате успехи, ако определите кое е под ваш контрол и съответно можете да го промените, също и какво ще е по-добре да приемете, защото не зависи от вас.


Стрелец

Днес не стойте дълго пред екрана, защото това ще се отрази зле на нервната ви система. Ако има възможност, забравете напълно за компютъра и прекарайте по-дълго време навън – ще подейства добре и на тялото, и на психиката ви. Ако се чувствате зле, излейте емоциите си на лист хартия – в днешния ден писането ще има силен терапевтичен ефект.


Козирог

Днес е моментът да помислите за своето професионално усъвършенстване, особено ако положението на работното ви място е нестабилно. Вместо да влизате в словесни престрелки и да се натоварвате психически, търсете нови възможности, а също и начини да придобиете нови умения.


Водолей

Ако днес искате на всяка цена да постигнете желаното, може да срещнете съпротива от страна на партньора/партньорката си или на някой друг. Искате или не, ще трябва да се съобразите с реалността. Не влизайте в разгорещен спор, особено ако държите на другия човек – дори да успеете да го оборите с думи, победата може да ви струва скъпо.


Риби

Днес се грижете за здравето си, особено ако сте преуморени или нещо ви е изнервило. Спортът или разговорите с приятен човек ще ви дойдат добре и може да ви осигурят нужното спокойствие. Възможно е тези от вас, които се занимавате с интелектуален труд, да постигнете добри резултати, но не е препоръчително да се натоварвате прекалено, защото това ще се отрази зле и на тялото, и на психиката ви.