Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 19.08.2019


Овен

Днес ще изпитвате желание да обменяте идеи и мнения с колеги и приятели. Някои от вас ще се радвате на хармония в отношенията, но ако друг човек се опитва да ви налага своето, не е изключено да усетите известно напрежение. Все пак залагайте на диалога и не влизайте в битки за надмощие. Чудесен ден да си направите нова прическа или да се подложите на разкрасяваща процедура.


Телец

Днес няма да ви е никак приятно, ако шефът ви или някой друг отхвърля идеите ви или ви потиска. Не бързайте да обвинявате, а се аргументирайте – може би така другият човек ще разбере какво имате предвид и ще промени мнението си. Денят е чудесен за творческа работа и за нововъведения.


Близнаци

Днешният ден ви позволява да видите възможности, които до този момент или не сте забелязвали, или са били скрити за вас. Ако се чувствате ограничавани от други хора, не си губете времето в битки. Насочете енергията си към нещо, което зависи само от вас и в което може да разгърнете уменията си.


Рак

Днес има шанс да внесете свеж полъх в семейните си отношения, дори и да разрешите отколешен конфликт. За да имате успех, е потребно да бъдете максимално компромисни и да не съдите близките си за постъпките и решенията им. Денят е много благодатен за финансите – семейните и в бизнеса.


Лъв

За вас денят може да бъде изпълнен с напрежение, ако в живота ви има човек, който ви ограничава и се опитва – директно или индиректно – да ви казва какво да правите. Пробвайте да обясните как се чувствате и внимавайте с изблиците на гняв.


Дева

Днес бъдете готови за изненади в службата – не се знае в кой разговор може да изплува някаква нова идея или да изникне възможност. Не стойте в сянката на други хора, а покажете какво можете, за да не съжалявате после, че способностите ви са останали незабелязани. Ако сте влюбени, денят ще бъде наистина чудесен за вас.


Везни

Ключът за успех днес ще е скрит в сътрудничеството с другите хора. Ако искате да свършите работата си максимално добре, разчитайте на помощта на колегите или на деловите си партньори. Денят е чудесен за романтични изживявания – ако сте влюбени, защо да не подготвите някаква изненада на любимия си човек?


Скорпион

Днес е възможно да успеете ненадейно да излезете от ситуация, която ви измъчва от известно време в личния или в професионалния ви живот. В работата не задушавайте творческия си порив с практични аргументи – например, свързани с пари. Имайте смелостта да правите това, което обичате, и не се оправдавайте с липса на време или средства.


Стрелец

Днес не стойте сами, а си осигурете активно общуване и социални изяви – ще се почувствате добре, а нищо чудно пред вас да се открие и интересна възможност. Денят ще е чудесен в любовен план, защото ще изпитвате желание да споделяте мисли и впечатления с човека до себе си.


Козирог

Днес може да изнервите от нечие поведение, но все пак се опитайте да не приемате всичко твърде лично и да не се засягате. Денят ще е доста благоприятен за финансите ви и някои от вас може да научите интересни новини във връзка с това.


Водолей

Днес бъдете внимателни при общуването с хората около себе си, защото ако някой не споделя вижданията ви, може доста да се разпалите. Опитайте да сте по-толерантни, а, ако искате нещо, помолете се, а не заповядвайте. Сигурно е, че хората ще усетят вашата добронамереност и ще ви съдействат.


Риби

Днес може да преодолеете ситуация, която ви тормози – да вземете определено решение или обстоятелствата сами да ви покажат накъде вървят нещата. Денят ви дава много голям шанс да прекъснете отношения с хора, които не ви ценят достатъчно, или да им покажете, че няма да правите повече жертви.