Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 09.05.2021


Овен

Днес се опитвайте да намирате общ език с хората около себе си, особено ако става дума за партньора/партньорката ви. Ще ви е трудно да разберете как мисли определен човек, но започнете ли да се инатите и да настоявате да става на вашето, само ще си докарате проблеми. Приемете, че хората са различни и бъдете по-толерантни.


Телец

Днес може да научите някаква информация, свързана с децата ви или с творчески проект, върху който работите. Чудесно би било, ако има възможност да прекарате повече време с деца – игрите ще ви действат зареждащо. Някои от вас може да обмислите дали да вложите пари в нещо важно, което има отношение към бъдещето ви.


Близнаци

Днес вероятно ще сте по-емоционални и ще приемате навътре това, което околните казват или правят – особено ако става дума за партньора/партньорката ви. Каквото и да вършите, за да постигнете успех, вероятно ще трябва да положите повече усилия или да преодолявате нечия съпротива. 


Рак

Днес изобщо не е препоръчително да влизате в спорове – само ще задълбочите проблемите и ще се натоварите психически. Възможно е да ви занимават стари грижи или неуредени отношения. Денят е много подходящ да скъсате с част от миналото или да се освободите от нещо непотребно.


Лъв

Днес трудно ще се съсредоточите върху нещо, така че по-добре не се захващайте с дейности, които изискват по-силна концентрация – ще трябва да положите свръхусилия, за да не се разсейвате. Денят обаче е чудесен за почивка и пролетно почистване на дома.


Дева

Днес много от вас ще бъдете на любовна вълна, взаимоотношенията ви с партньора/партньорката в момента са чудесни и можете с чисто сърце да се насладите на това. Необвързаните не бива да се отчайвате – сега за вас е време да помислите точно какво искате, за да може да го получите на малко по-късен етап.


Везни

Денят е особено подходящ за творчески начинания или пък за практикуване на любимо занимание. Най-важното е да намерите време за нещата, които ви правят щастливи. Възможно е да се окажете въвлечени в спор между две страни, а вие да бъдете в ролята на балансьор.


Скорпион

Днес може да извлечете полезна информация от разговорите, които водите. Ако искате да научите нещо, задавайте въпроси – има голям шанс да разберете истината. Денят е много подходящ за интелектуална и изследователска работа.


Стрелец

Днешният ден ще е доста динамичен и изпъстрен с преживявания. Трудно ще се спрете на едно място, а и не е нужно – разнообразието ще ви се отрази доста добре. Възможно е да си имате проблеми заради изказване или да реагирате по-остро, ако някой не споделя мнението ви.


Козирог

Ако днес имате трудности при общуването с партньора/партньорката или с някой близък, те вероятно ще се дължат на това, че сте си затваряли очите за някои проблеми и не сте били искрени със себе си или с въпросния човек. Вместо да сочите с пръст към другия, вгледайте се в себе си – има вероятност и вие да носите отговорност за положението.


Водолей

По-добре ще е днес да обърнете повече внимание на практичните въпроси, които стоят на дневен ред, вместо да летите в облаците или да мечтаете. Ще имате добро настроение и ще изпитвате желание да правите по-хубав живота на всички около себе си.


Риби

Днес е възможно да сте леко изнервени или някой ваш близък да каже нещо, с което да ви засегне. Не се вкарвайте излишно във филми – влиянието е за кратко и бързо ще отмине. Ако пътувате, бъдете малко по-бдителни и по-организирани – не разчитайте единствено на случайността.