Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 21.10.2019


Овен

Днес ще сте в настроение за забавления. Ако се оставите на рутината, ще ви стане скучно. В работата ще имате успех, ако залагате на новите идеи и на нестандартните решения, вместо да вършите нещата постарому.


Телец

Днес дисциплинираността и ограниченията, които сами поставяте пред себе си, може само да ви попречат да се насладите на настоящето. Не бъдете толкова строги към собствената си личност и си позволете малко повече удоволствия. Възможно е да се посветите на разрешаването на финансови въпроси.


Близнаци

Днес ще бъдете особено креативни в работата и ще подхождате доста нестандартно в процеса на търсенето и намирането на решения на проблемите. Ако през изминалите дни нещо ви е тревожело и е трябвало да избирате между всичко или нищо, сега няма да е чудно, ако установите, че има и друг вариант, който преди ви е убягвал.


Рак

Днес е чудесен ден за творчески начинания, така че не мързелувайте и вложете енергията си в нещо, което ви доставя удоволствие – работа или хоби. Не е във ваша полза да пренебрегвате желанията си – само ако сте верни на себе си, бихте могли да сте полезни и на други хора.


Лъв

Каквото и да правите днес, ако влагате творчество, ще останете доволни от резултата. Действайте както ви идва отвътре и експериментирайте колкото е възможно повече. Ще ви спорят дейности, които ви доставят удоволствие, а не такива, които извършвате по задължение.


Дева

Добре ще е днес да останете верни на себе си и да се осмелите да изразите онова, което изпитвате. Точно сега има шанс да го направите по по-мек начин, така че да не навредите и на хората около себе си, и на личните или служебните си взаимоотношения.


Везни

Днешният ден просто е отличен за романтика. Ако не сте влюбени, намерете си занимание, което обичате, и отделете повече време за него – това също е проява на любов. Игрите с деца също ще ви се отразяват чудесно.


Скорпион

Днес може и да не ви стане приятно, ако вашите близки не желаят да се вслушват в съветите ви. Но едва ли ще успеете да ги принудите да правят това, така че най-добре ги оставете да си живеят живота и не досаждайте. Денят ви ще е по-приятен, ако сте склонни да правите промени, а не непременно да залагате на сигурното.


Стрелец

Днес ще сте заети основно със себе си и със собствените си дела и едва ли ще имате кой знае какво желание да се занимавате с чуждите грижи и проблеми. Ще се почувствате добре, ако направите нещо за себе си – например да поспортувате или да се погрижите за външния си вид.


Козирог

Днес по-добре не натоварвайте себе си и другите с излишни очаквания – отпуснете се, правете това, което ви е по сърце, и оставете хората около вас да вършат същото. Колкото повече свобода давате на близките си, толкова по-добре ще се разбирате с тях.


Водолей

Днес ще имате добро настроение, а комуникацията ви с околните ще тече леко и без усилия. Ще получавате съдействие от колегите и подкрепа от близките си, а, ако сте обвързани, нищо чудно любимият човек да ви изненада приятно.


Риби

Днешният ден ще изобилства с положителна енергия, така че гледайте да не изпадате в мрачни настроения и се опитайте да откривате в случващите се събития възможности, а не източник на проблеми. Отделете време за занимания, в които може да изявите някаква своя дарба – например да рисувате или да пишете.