Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 22.05.2019


Овен

Днес работата ще ви спори – ще трябва да положите труд, но и късметът ще е на ваша страна. Единственото, което би могло да ви саботира, са конфликтите на работното място и борбите за власт – ако ги взимате присърце, само ще изгубите ценна енергия, която бихте могли да вложите в нещо по-смислено.


Телец

С каквото и да се захванете днес, ще го свършите качествено и в срок. Важното е обаче да не се вкопчвате прекалено много в нещо – сякаш е на живот и смърт, защото ще се натоварите излишно. Придобитите през днешния ден знания ще бъдат много трайни, а изводите, до които ще стигнете – доста точни.


Близнаци

Днешният ден ще е за осъзнаване. Някои от вас може да осъзнаете, че сте се притеснявали излишно за проблем, който всъщност не е толкова сериозен. Други ще осъзнаете истини в личен план и най-сетне ще проведете важен разговор с близък човек. В работен план денят е чудесен за бизнеспреговори.


Рак

Днес бъдете по-внимателни, когато общувате – възможно е някой да прави опити да ви се налага. Не е изключено и вие да сте по-емоционални и да се искате да повлияете на някого индиректно, само и само да получите това, което желаете. Не правете прибързани изводи за нищо, преди да сте се запознали с фактите.


Лъв

Днес ще изпитвате желание да се срещате с повече хора и да се забавлявате. Ще търсите тръпка и интересни преживявания, а някои от вас може да се впуснат и в любовна авантюра. Ако сте обвързани, очаквайте в днешния ден любовният ви живот да е доста горещ – и в сексуално, и в емоционално отношение.


Дева

Днес е възможно да се наложи да полагате доста усилия, за да балансирате между домашните и служебните задължения. Не позволявайте да ви разпъват на кръст, защото накрая ще се претоварите. Ако не успявате да свършите нещо, споделете – така или иначе няма начин да угодите на всички.


Везни

Днес ще е необходимо да демонстрирате вашата способност да запазвате спокойствие в напрегнати ситуации, тъй като може да се окажете въвлечени в конфликт или да общувате с човек, който е нещо ядосан. Околните ще разчитат на вашия здрав разум и на адекватните ви съвети.


Скорпион

Днес се опитайте да се поставяте на мястото на другите, вместо да ги съдите или да ги наставлявате. Вашите знания може да се окажат много ценни за някого, но имайте предвид, че насила хубост не става – ако човекът не желае да ви чуе, няма смисъл да се натрапвате.


Стрелец

Успехът в днешния ден ще дойде не от множеството свършени задачи, а от качественото изпълнение на една или две от тях. Може да постигнете прогрес по финансови въпроси, които ви занимават от известно време. Ако се организирате добре, в работата ще сте много продуктивни.


Козирог

Днес работата ще ви спори, ще довеждате започнатото до успешен край и ще преодолявате предизвикателствата по-лесно от обичайното. Ще имате успех в бизнесделата, така че търсете нови възможности да разширите това, което вече сте създали. Някои от вас може да дадете израз на крайни реакции, ако поведението на определен човек не ви допада.


Водолей

Днес има вероятност реакциите ви да са провокирани от безпокойство – например за децата ви, за пари или за взаимоотношенията с половинката ви. Опитайте се да погледнете на себе си отстрани – това е нещо, което вие умеете – и да си дадете сметка дали страхът ви е основателен или преувеличавате. Ако разговор с друг човек може да разсее притесненията ви, проведете го.


Риби

Ако днес се чувствате притиснати от обстоятелствата, има два варианта – или да се борите с нещо, което не е във вашата власт, или да не правите нищо, дори само вие да може да промените ситуацията. Вместо да изпадате в самосъжаление, преценете какво зависи и какво не зависи от вас.