Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 18.09.2020


Овен

Днес ще преминете по-леко през предизвикателствата на деня, ако не се разпилявате по много посоки, поставяте си конкретни цели и задачи, които да изпълните незабавно, и не се отдавате на блянове. За любовния ви живот важи същото – няма шанс да плувате сред розови облаци и да се сбъднат невъзможните ви мечти.


Телец

Днешният ден е особено благоприятен за служебните дела и за финансите ви. Довършете онова, което сте започнали, а, за да не действате прибързано и да не допуснете грешка, отложете за другата седмица новите начинания. Ако сте обвързани, ще имате чудесни мигове в компанията на половинката си.


Близнаци

Днешният ден ще е много приятен за вас. Поставете си конкретна цел и я преследвайте – има голям шанс да постигнете успех, и то траен. Някои от вас може да решите, че точно сега имате нужда от почивка и от повече развлечения – на прав път сте, моментът е много подходящ да си поемете глътка въздух.


Рак

Днес ви очакват приятни преживявания в любовта. В отношенията с любимия човек ще цари хармония или най-малкото ще успявате лесно да я възстановите, ако е била нарушена по някаква причина. Възможни са и запознанства с интересни личности.


Лъв

Каквото и да се случва днес, бъдете реалисти и мислете прагматично. Силните емоции и драмите само ще ви попречат да видите ситуацията каквато е и да реагирате адекватно – нещо, за което през днешния ден ще ви бъде предоставен чудесен шанс.


Дева

Днес ще е по-правилно, ако се съобразявате с реалността, а не се водите от собствените си, понякога прекалено големи очаквания. Ако нещата не се получават както искате, просто спрете и поемете глътка въздух – не е добре да насилвате нито себе си, нито другите.


Везни

Днес не е препоръчително да пренебрегвате собствените си желания и потребности, само и само да угодите на околните. Ако го правите, напомняйте си, че няма как да помагате на другите, ако вие самите не се чувствате добре.


Скорпион

Денят ще е много успешен за вас, стига да сте готови да се размърдате малко и сами да си изработите или да си извоювате желаното. Ще имате подкрепа от звездите, а вашите добронамереност, учтивост и дипломатичност допълнително ще допринасят за положителния развой на събитията.


Стрелец

Днес звездите ще ви дадат шанс – възможно е да получите награда за усилията, които полагате в някаква област. Ще придобиете нещо благодарение на личните си таланти или на професионалните си умения. Възможно е да изпитате отново любовни трепети.


Козирог

Днешният ден е особено благоприятен за социалния ви живот. Така че колкото по-често излизате и колкото повече нови контакти и познанства установявате, толкова по-добре. В работата обръщайте внимание на практични въпроси, чието разрешаване не търпи отлагане.


Водолей

Днес най-добре би било да се съсредоточите върху изпълнението на неотложни дела и рутинни задачи – оставете големите амбиции за следващите седмици, които ще бъдат много силни за вас, що се отнася до бизнеса и професионалното ви развитие. Вероятно ще получите някаква награда или подарък.


Риби

Днес ще се справяте по-добре с всекидневните задачи и ангажименти, ако довършвате започнатото и сте концентрирани и по-старателни в това, което правите. Що се отнася до парите, бъдете разумни и не харчете разточително.