Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 24.07.2019


Овен

Днес бъдете внимателни, когато контактувате с колеги и началници, защото ще приемате много навътре техните думи и всяко тяхно действие. В работата експериментирайте повече и не се страхувайте да поемете по нови, непознати пътища. Възможно е да вземете решение, което да има сериозни последствия върху кариерата ви.


Телец

Това, което правите или казвате днес, ще въздейства силно върху околните. Така че, ако дейността ви е свързана с упражняване на влияние, денят ще бъде много успешен за вас. Не се опитвайте да принуждавате човека до себе си да прави нещо, ако той не иска, защото това няма да се отрази благоприятно на отношенията ви. Бъдете по-толерантни към различията.


Близнаци

Днешният ден е подходящ да се освободите от неща, които ви ограничават или са бреме за вас. Дори промяната да извика у вас негативни чувства, няма смисъл да се вкопчвате в миналото, защото така вредите на себе си. Гледайте напред, към новите възможности. Някои от вас ви очакват страстни любовни изживявания.


Рак

Днес гледайте да не критикувате близките си хора и не се опитвайте да ги карате да взимат „правилното“, според вас, решение. Те имат право на избор и е потребно да го зачитате. Ако някой колега ви подразни или шефът ви побърква, не приемайте думите им твърде лично.


Лъв

Днес на работното ви място може да избие прикривано напрежение, особено ако сте си траели и сте се примирявали в неблагоприятна за вас ситуация. В случай че решите да поемете по нова посока, не се страхувайте. Денят е чудесен да сложите край на неблагоприятни за вас отношения и да продължите напред.


Дева

Днес бъдете по-умерени в харченето, защото желанието ви да се позабавлявате може да ви вкара в дългове. Не е нужно да бъдете стиснати, но, ако се налага да правите по-големи разходи, помислете добре – сега например моментът не е много подходящ да купувате скъпи вещи.


Везни

Днес ще реагирате много бурно, ако някой застане на пътя ви и не ви позволява да се изявите както вие искате. Дори да сте убедени в правотата си, ако се нахвърлите срещу другия човек, едва ли ще постигнете нещо добро. Има шанс да преодолеете препятствие, което ви е пречело да сбъднете свое съкровено желание.


Скорпион

Днес някои от вас ще научите новини, свързани със семеен въпрос или с партньорските ви взаимоотношения. Има голям шанс да постигнете пробив в ситуация, която не ви харесва, но трябва да проявите по-голяма смелост и да сте готови да се впуснете в непознатото. Чудесен ден за творческа работа.


Стрелец

Днешният ден е много благоприятен за вас във финансово отношение, така че, ако има някакви парични въпроси, които трябва да решавате, заемете се с тях. Сега не е моментът да харчите, по-скоро следва да планирате разходите си с оглед плановете си за бъдещето. Денят е чудесен да започнете нов курс или да усвоите някакво ново умение.


Козирог

Днес е възможно пред вас да се открие път за развитие в работата. Някои от вас обаче може да се притесните, защото ще бъдете изненадани и ще се уплашите от неизвестността. Приемете ръката, която съдбата ви подава и не се страхувайте да навлезете в непознати води.


Водолей

Днес може да се изявявате – да покажете на света какво сте сътворили, без да се притеснявате от мнението на околните. Излезте напред, не стойте в сянката на други хора. Ако имате подчинени, бъдете внимателни – не се дръжте агресивно, не им налагайте мнението си, защото е възможно да срещнете съпротива.


Риби

Днес навярно ще решавате дали да продължавате да поддържате определени взаимоотношения – интимни или приятелски. Ако стигнете до извода, че те са изчерпани и не ви позволяват да вървите напред, сега моментът е много подходящ да сложите край. Възможни са конфликти с приятел или с колега.