Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 30.03.2023


Овен

Днес може изненадващо да получите пари от място, откъдето най-малко очаквате. Не прекалявайте обаче  с харченето – някои от вас са с много широки пръсти през днешния ден. Ще имате успех във финансовите дела, така че не отлагайте за друг ден да ги реализирате. Проявете повече упорство, ако се налага.


Телец

Днес е възможно да бъдете приятно изненадани от друг човек или просто да у вас да се появи усещането, че околните са особено предразположени към вас. Ако копнеете за нова любов, търсете възможности да откриете такава. Със спокоен разговор може да разрешите проблем в любовния си живот и да изгладите противоречията.


Близнаци

Днес инатът и склонността ви на всяка цена да държите на своето няма да ви донесат успех и нищо чудно да затънете още повече. Вслушвайте се в това, което ви казват хората около вас – страничната гледна точка може да се окаже доста полезна.


Рак

Днес ще бъдете в настроение за забавления и за флиртове. Ще имате желание да се изявите по някакъв начин и дори да изпъкнете пред другите. Най-вероятно желанието ви ще се осъществи – ще спечелите овациите, за които копнеете. Денят е чудесен и за романтични срещи.


Лъв

Днес може да отделите повече внимание на дома си и да направите така, че да стане по-уютен. Срещите в домашна обстановка ще бъдат приятни, така че защо да не поканите някого на гости? Постарайте се да не бъдете прекалено консервативни, защото това само ще ви създаде проблеми – опитайте се малко да се разчупите.


Дева

Днес направете каквото можете, за да разнообразите социалния си живот – ще попаднете на интересни хора, който могат да ви съдействат кариерно. Ще водите оживени онлайн разговори или ще получите подкрепа за реализирането на някаква своя идея. Не е изключено да ви отправят и изненадващо предложение.


Везни

Днес ще ви занимават финансови въпроси, но е трудно да се каже как ще се развият събитията, защото са възможни всякакви изненади – както неочаквани приходи, така и непредвидени разходи. Все пак не харчете за прищевки, ако не сте убедени, че после парите ще ви стигнат.


Скорпион

Днешният ден е чудесен да се изявите – чрез онлайн презентация пред хора, като покажете какво можете в работата или просто като омаете околните си с харизмата си. Лесно ще привличате вниманието, така че, ако искате нещо, сега е моментът да го получите. Денят е чудесен за забавления, а също и да се подложите на разкрасяващи процедури.


Стрелец

Днес стойте далеч от ситуации, в които има тайни, интриги и задкулисни игри. Сега силата на комуникацията работи за вас – ако действате открито и кажете ясно какво мислите и какво очаквате, ще спечелите повече. Така или иначе тайните трудно ще бъдат скрити и през следващите дни всичко ще излезе наяве.


Козирог

Днес ще бъде много жалко, ако стоите сами или прекарате повече време в рутинни занимания. Независимо дали става дума за работа или за удоволствия, добрата компания ще ви дойде много добре – ще ви стимулира и дори ще ви вдъхнови за нещо ново. Денят е подходящ за комуникация във виртуална група от хора със сходни на вашите интереси.


Водолей

Днес може да се чувствате огорчени от нещо, но имайте предвид, че онова, което възприемате като загуба, по всяка вероятност е освобождение. Не се обръщайте назад – изпитвайте съжаление за изгубеното, но се опитайте да гледате по-философски на нещата и да откриете в създалата се ситуация възможност, а не проклятие.


Риби

Днес ще се проявите като много свободолюбиви – няма да търпите някой да ви ограничава или да ви казва какво да правите. Денят е благоприятен за вас, защото ще се открие възможност да реализирате на практика някаква своя идея или ще добиете интересни нови впечатления.