Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 15.10.2021


Овен

Днешният ден ще бъде спокоен поне до късния следобед. Не се претоварвайте с работа и гледайте да се поглезите, дори да е с нещо дребно – с чаша хубаво кафе, например. Вечерта е възможно да възникне неразбирателство в интимен план.


Телец

Днес по-трудно ще постигнете хармония в отношенията с хората, с които живеете или работите – особено с тези от женски пол. Бъдете по-внимателни с финансите – ще проявявате склонност да харчите повече.


Близнаци

Днес ще проявявате склонност да си угаждате и нищо чудно да прекалите с храната, алкохола или с нещо друго. Ще изпитвате и силно желание за сексуални удоволствия. Ще сте по-сантиментални от обикновено и ще имате особено голяма потребност да получавате подкрепа от любимите си хора.


Рак

Днес не се изкушавайте да прилагате измама или манипулации, за да се облагодетелствате финансово или за да стане на вашето в личните отношения –няма да постигнете траен резултат и рано или късно истината ще излезе наяве. Възможно е през днешния ден да разбулите някаква тайна.


Лъв

Днес е добре да откриете начин да разпуснете, тъй като стресът ще ви дойде малко в повече. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на всеки дребен проблем във всекидневието или на всеки малък недостатък на човека до вас – така ще изгубите енергия да се ядосвате за дреболии и ще се напрегнете допълнително.


Дева

Днешният ден е добър за работа, така че се концентрирайте върху това, което искате да постигнете, и действайте. Не упражнявайте обаче натиск върху хората около вас, защото ефектът може да бъде изненадващ, и то не положителен.


Везни

Днес дейности като работа в градината или подреждане на дома ще ви спорят, дори ще ви доставят удоволствие. С каквото и да се занимавате обаче, вродената ви практичност ще се прояви и ще ви позволи да доведете започнатото до успешен край.


Скорпион

Днес исканията ви по някакъв финансов въпрос може и да не бъдат удовлетворени или, най-малкото, ще трябва да положите повече усилия. В личните взаимоотношения по-добре споделяйте от какво имате нужда, за да не се окаже, че сте подхранвали напразни надежди.


Стрелец

Днес не очаквайте от хората около вас, и особено от любимия човек, да ви засвидетелстват любов и уважение – ако самите вие не направите нещо, за да се чувствате добре, може да останете разочаровани. Направете си подарък – това ще подобри настроението ви.


Козирог

Днес ще изпитвате по-голяма потребност да се харесате на хората около вас или на някого конкретно. Има известен риск да прекалите с нещо, така че няма да бъде излишно да сте малко по-умерени. Не харчете импулсивно пари – може да сбъркате.


Водолей

Ако днес трябва да уреждате финансов въпрос, възможно е да срещнете непредвидени пречки. В работата може да постигнете успех, но само ако имате подкрепата на колеги и сътрудници и действията ви са водени от взаимен интерес.


Риби

Всичко, което правите днес, може и да не се хареса на някого, но това не бива да ви спира, ако сте убедени, че сте на прав път. Желанието да угодите на всички само ще създаде напрежение у вас и ще ви попречи да отстоявате собствената си позиция.