Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 08.04.2020


Овен

Днес не е нужно да бъдете напористи или да воювате за онова, което искате да постигнете. Ако получите нещо желано, то ще бъде благодарение на харизмата, на доброто ви отношение към хората или на някакъв ваш талант. Ако трябва да уредите практичен въпрос – битов или финансов, направете го – ще имате успех.


Телец

Днес може успешно да вложите енергията си в нещо, което би ви осигурило повече спокойствие и комфорт. Ще получите подкрепа, но все пак трябва и вие да предприемете някакво действие. Възможно е да стигнете до изненадващи разкрития.


Близнаци

Днес не се ядосвайте на хората около вас, че мислят неправилно или че не споделят мнението ви. Има голяма вероятност да сте прави за себе си, но ако искате отношенията с въпросните хора да вървят, заложете на приятелския подход и не бързайте да поставяте категорични оценки.


Рак

Днес уважавайте правото на хората около вас да правят избор и да взимат едно или друго решение, дори да се боите от мисълта докъде може да доведе това. Започнете ли да се месите прекалено много в делата на близките си, ще си имате проблеми, а нищо чудно и влиянието ви да бъде негативно.


Лъв

За личните и служебните ви взаимоотношения днешният ден може да бъде изпълнен с повече предизвикателства. Опитайте се да не действате импулсивно под влияние на гняв и раздразнение – вероятно ще прибързате и ще сбъркате. Що се отнася до служебните дела, бъдете търпеливи – следвайте пътя, по който сте поели, но не бързайте.


Дева

Ако сте започнали да вършите някаква по-важна работа у дома или в службата, днес ще бъде във ваша полза да укротите малко ентусиазма си. Чудесно е да си правите планове, но прекалените амбиции и най-вече желанието всичко да се случва на мига, може да ви изиграят лоша шега. Работете спокойно и не поемайте повече задачи отколкото можете да свършите.


Везни

Днес не позволявайте на съмненията и колебанията да ви спират, ако вътрешно съзнавате, че сте на прав път. Бъдете по-смели и не позволявайте на други хора да ви вменяват чувство за вина, само защото искате да бъдете верни на себе си. Ще имате успех в преговори.


Скорпион

Днес ще ви бъде трудно да се отпуснете и да не се опитвате да контролирате хората и събитията. Ала ако успеете да го направите, ще ви бъде много по-спокойно и няма да сте подложени на напрежение. По-добре се съсредоточете върху собствените си дела и преживявания.


Стрелец

Днес съдбата може да ви изненада приятно – да получите нещо, което отдавна очаквате, да се открие някаква възможност да се изявите. Каквато и да е ситуацията, в днешния ден желанията ви ще се изпълняват сравнително лесно – особено ако в миналото сте си свършили работата.


Козирог

Днес рискът от конфликти ще бъде повишен, така че бъдете внимателни. Нормално е да се ядосате, но все пак не бързайте да реагирате остро – вероятно на другия човек също не му лесно и си има причина да постъпва по определен начин. Не бъдете прекалено критични, защото само ще задълбочите проблемите.


Водолей

Днешният ден е много благоприятен за всякакви дейности, свързани с учене, общуване и споделяне на информация. Повечето от вас ще плуват в свои води, защото ще намерят съмишленици и ще успеят да споделят какво ги вълнува. Ако хората около вас не ви разбират, обадете се на приятел, с когото сте на една вълна.


Риби

Ако днес имате възможност да кажете какво мислите по даден въпрос, направете го. Ако не се осмелите, ще продължите да таите всичко в себе си, а това не е добре за вас. Бъдете искрени, дори с риск да се конфронтирате с някого.