Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 06.12.2022


Овен

Днес много от вас ще бъдете изправени пред предизвикателство в професионалния си живот. Може да осъзнаете, че сте се  примирявали  с някаква несправедливост, да се появят трудности във взаимоотношенията ви с началник, но би могло да става дума и за ситуация, в която просто не се чувствате уверени. От вас ще се иска да преодолеете притесненията си и да вярвате в себе си.


Телец

Днес сутринта за почти всичко ще удряте на камък. Не се безпокойте и имайте търпение – следобед ситуацията ще се отпуши и е възможно да постигнете напредък. Бъдете внимателни при общуването си с околните, защото има риск да засегнете някого, ако сте по-директни.


Близнаци

Днес ще постигнете успех в начинания, които ви вдъхновяват, така че не потискайте творческия си порив и правете онова, което обичате. Може да сте по-щедри и нищо чудно да дадете пари за благотворителност или да подпомогнете някого финансово.


Рак

Днес възможността, която звездните влияния, ви дават е да отстоявате позициите си и да действате, водени от своите лични убеждения и принципи. Правете го уверено и спокойно – без да влизате в безсмислени спорове и без да накърнявате отношенията с важните хора в живота си.


Лъв

Днес ще действате в своя вреда, ако задълбаете в минали истории и предишни чувства – особено ако става дума за негативни преживявания. Направите ли го, само ще разпилеете ценна енергия, която бихте могли да вложите в настоящи дейности и в общуването си с хората тук и сега.


Дева

Днес ще сте доста импулсивни – каквото и да се случва, едва ли ще обмисляте много-много как да реагирате. Възможно е по-хрисимите представители на знака да сте поставени в ситуация, в която ще трябва да проявите характер.


Везни

Днес ще жънете успехи във финансовата област, а нищо чудно и да получите пари, с които ще успеете да преодолеете някакво затруднение или да си купите нещо, което ви е необходимо. Ако имате възможност да заделите някаква сума, направете го – парите ще ви потрябват.


Скорпион

Днес събитията ще ви подтикнат да излезете на преден план и с действията си да предопределите как да се развиват събитията. Не е моментът да стоите в сянка или да си примирявате с неща, които имате силата да промените – бъдете по-смели и по-инициативни.


Стрелец

Днес проблеми може да имате тези представители на знака, които държите да командвате парада или така сте се заинатили за нещо, че не си давате сметка за реалната ситуация и за това, че в нея са замесени и други хора. Не се вкопчвайте в сигурното – така сами ще си вредите.


Козирог

Днес ще бъдете изпълнени с голям ентусиазъм, но гледайте да довършвате започнатото, ако искате да изпълните конкретни задачи. Ще проявявате склонност да действате прибързано и ще се изправите пред непреодолими препятствия. В любовта ще бъдете много страстни.


Водолей

Днес за вас ще бъде в сила поговорката „Каквото си надробиш, това ще сърбаш” – онова, което ще получите, ще ви осигури информация за това дали достатъчно ли сте се раздавали и дали сте били на прав път. Ако не получите желаното, може би е добре да преосмислите подхода си към работата и към хората.


Риби

Днес ще търсите и вероятно ще намерите изход от някаква трудна ситуация – от нещо, което стои на дневен ред от доста време. Не се примирявайте с несправедливости – от вас зависи положението да се подобри и да бъде въведен ред.