Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 24.07.2021


Овен

Днес има вероятност да сте по-разсеяни или да подходите лекомислено в някаква ситуация. Не е удачно да правите скъпи покупки точно сега, а ако ходите на пазар, следете дали ви връщат точната сума пари – възможно е и околните да бъдат по-разсеяни от обикновено.


Телец

През днешния ден ще бъдете водени от своите истински желания, а няма да се съобразявате с нечии очаквания. Ако много искате нещо, най-вероятно това желание ще извира дълбоко от сърцето ви и е добре да му обърнете внимание, когато го постигнете, ще се почувствате щастливи.


Близнаци

Днес някой ваш близък може да има нужда от помощта ви или внезапно да влезете в ролята на рицар-закрилник. Наблегнете на почивката и на приятните занимания – не е много удачно да работите през днешния ден, защото бързо ще се изморите.


Рак

Днес приятните изживявания ще бъдат свързани главно с най-близките ви хора – може да посетите роднини, да поканите гости у дома или да научите добра вест, свързана с член на семейството ви. Ще се чувствате уютно вкъщи и ще търсите спокойствие, а не приключения.


Лъв

Днешният ден е много благоприятен за изяви, за творческа работа, изобщо – за занимания, които ви носят удоволствие. Трудно ще се концентрирате върху дейности, които са скучни и не ви доставят радост. Бъдете малко по-внимателни при общуването си – не казвайте първото, което ви дойде наум, защото хората може да ви разберат погрешно.


Дева

Днес не вярвайте на всичко, което ви казват, защото има риск някой да ви подведе. Възможно е също вие да разберете неправилно нечии думи. Не е много разумно точно сега да си правите категорични изводи, особено ако са намесени чувства.


Везни

Днес има вероятност да се върнат отминали чувства, които не си признавате, че изпитвате, или от които бягате. Няма какво да направите, но все пак не допускайте постъпките и решенията ви да бъдат продиктувани от емоциите, защото по всяка вероятност ще се подведете и ще сбъркате.


Скорпион

Ако днес нещо ви смущава, то причината по всяка вероятност ще бъде поведението на любимия човек. Събитията днес трудно ще се поддават на логично обяснение, така че по-добре не си блъскайте главата и приемете реалността каквато е.


Стрелец

Днес бъдете по-внимателни с храната и консумацията на алкохол – няма да ви се отрази добре, ако прекалявате. Старайте се да поддържате баланс и бъдете умерени във всичко – така денят ще премине по-спокойно за вас.


Козирог

Днес може да използвате въображението си, за да сътворите нещо добро. При някои от вас обаче фантазията може да заработи и да си въобразите неща, които не са верни. Не се доверявайте на неясни предчувствия – има риск да изпаднете в заблуда.


Водолей

Днес може да сте малко по-разсеяни, така че внимавайте да не забравите нещо – включен електроуред или да изпълните някоя договореност например. Ако усетите нужда да се усамотите, не я потискайте с оправданието, че нямате време за себе си – отделете поне половин час, за да останете насаме с мислите си.


Риби

Днес може само да се изнервите, ако очаквате събитията да следват някакъв ваш план или вашата логика – голяма е вероятността това да не се случи. Вярвайте повече на съдбата, не се водете от тревожните мисли в главата си и не се самонавивайте за неща, за които не сте сигурни.