Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Хороскоп
Последно обновяване - 05.07.2022


Овен

Днес не бързайте да правите големи покупки. Погрижете се за физическата си форма, особено и ако в последно време прекалявахте с храни, напитки или с други вредни навици. Отделете време за пълноценен сън.


Телец

Днес не се опитвайте да заемате нечие чуждо място, тъй като рискувате да загубите доверието, което ви е гласувано от прякото ви обкръжение. Стремете се да подходите с повече разбиране към изискванията, които ви поставя интимната половинка.


Близнаци

Днес не давайте обещание, което не знаете дали ще изпълните. Моментът ще се окаже значим за много от самотните представители от знака, които ще са настроени на авантюристична вълна.


Рак

Днес се наслаждавайте на всеки миг, който можете да споделите с близки, приятели или роднини. Стремете се да не правите покупки, които биха подложили на риск стабилността ви в материалната сфера.


Лъв

Днес се посветете на планиране, но също така и на взимане на адекватни решения по отношение на работата и на професионалните ви амбиции в бъдеще. В случай че колебанието взима превес у вас, то рискувате да не реализирате инициативите си успешно.


Дева

Днес ще има възможност да се заемете с отговорностите, засягащи възрастен член на семейството. В случай че, за да успеете да се справите, се налага да промените предварителните си планове, не се колебайте, защото в крайна сметка от това ще зависи успехът ви.


Везни

Днес успешни ще се окажат всички предприети от вас лично ходове, тъй като те ще започнат да ви дават резултатите, на които се надявате в професионалната сфера. Стремете се да бъдете достатъчно добре подготвени за навлизащите в живота ви новости.


Скорпион

Днес много от вас ще се отправят на път по работа или за удоволствие. Планирайте достатъчно добре – така ще сведете неприятните изненади до минимум. Ще се радвате на отлична здравословна форма, но все пак е добре да полагате съзнателни усилия в това направление.


Стрелец

Днес се отдайте на любими занимания и на развлечения, благодарение на които ще релаксирате пълноценно. Имайте предвид, че природата ще ви действа зареждащо, така че не пропускайте разходка в планината, ако имате възможност, дори и да е кратка. Денят е подходящ за инвестиции, които сте обмислили внимателно.


Козирог

Днес не допускайте да закъснявате за срещи – без значение от какъв характер са те. Ще успеете да уредите ред въпроси, което в бъдеще ще ви гарантира спокойствие и сигурност. В рамките на деня ще ви занимават и финансови въпроси, но в края всичко ще приключи във ваша полза.


Водолей

Днес ще успеете да приключите с конкретна инициатива от личен характер, което и ще ви гарантира спокойствието, а и ще ви осигури необходимото време за пълноценна почивка. Ако член на семейството има нужда от вас, отдайте му своето внимание, това ще бъде оценено и ще ви сближи.


Риби

Днес е добре да се насочите към разрешаването на по-голямата част от въпросите, които не търпят отлагане във времето. Постарайте се да проявявате справедливост по отношение на най-малките и възрастните членове на семейството си. Не се натоварвайте с чужди проблеми, освен ако не можете да ги разрешите.