Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM
Какво ново

В този раздел ще представяме всички нововъведения в сайта, за които си струва да знаете!

27.10.2007 Блокчето с обявите е преструктурирано в полза на тези, които имат добавена снимка към тях. От днес най-отгoре ще излизат именно обявите придружени със снимков материал, а всички останали ще се наредждат в колонките надолу по дата. По този начин, ако добавите снимка към публикуваната от вас обява, тя ще бъде видяна от повече хора.

 

28.09.2007 Ежедневието ни става все по-напрегнато, а както знаем светът е оцелял, защото се е смял. Нашият екип остана верен на тази поговорка и въведе секция „Забавно”, където всеки един от вас ще има възможност да прекара  по най-приятният начин времето си в интернет. Освен огромната колекция от вицове и бисери, имате възможността да се позабавлявате и с интересните картинки. Напълно функционира и системата за оценяване, чрез която веднага ще намирате най-интересните попълнения от секция забавно. За разлика от други сайтове, тук гласувате съвсем лесно и още по-бързо, само с 1 щракване върху избраната от вас звездичка. Най-хубавото в случая е, че Вие – нашите потребители, може да участвате активно в изграждането на секцията, като ни изпращате вашите забавни вицове и  картинки. Колкото повече, толкова повече! Най-активните от вас, разбира се, няма да останат незабелязани и ние ще ги наградим подобаващо с различни награди. В бъдеще ще бъдат организирани и конкурси, в които основни действащи лица ще бъдете отново Вие.

 

24.09.2007 Добавено е и бързо уголемяване на текстовия шрифт. С него можете да четете новините така, както на Вас ви е удобно. Няма нужда да правите сложни комбинации от копчета или да ходите до другата стая, за да си вземете очилата. Едно кликване е достатъчно и вече четете според вашите вкусове.

 
12.09.2007 Основната идея на сайта са новините, с които ще ви информираме постоянно за всичко най-интересно от региона и заобикалящия ни свят. С тази цел уголемихме новинарския панел. Сега той освен, че е по-ефективен е и доста по-красив. Първите три новини, придружени от съответните картинка са местни, а четвърта е отделена за спортните изяви. Разположението на останалите новини в редиците е следното – цялата лява е за местни новини, а дясната за всички останали. Надяваме се, че сега всички ще се ориентираме по-лесно, по-бързо и ще намираме търсените неща с един единствен поглед.