Вижте мобилна версия на Botevgrad.COM

Бижута Сваровски - La Senja

La Senja предлага ръчно изработени бижута с кристали Сваровски. Можете да разгледате предлаганите от нас обеци, гривни, пръстени, колиета, чокъри и готови комплекти (сетове) в нашия онлайн каталог или да посетите представителния ни магазин в Ботевград. Ние сме официален вносител за България на кристали и елементи с марката Swarovski и предлаганите от нас артикули са сертифицирани. Предоставяме холограмен стикер с 16 цифрен код, който може да бъде верифициран и потвърден в официалния сайт на Сваровски. Ние държим на качеството на предлаганите от нас продукти и поради тази причина предлагаме 14 дневен гратисен период, в който можете да върнете вашата поръчка при положение, че не ви допадне. Всички поръчки, направени през нашия онлайн магазин са с безплатна доставка до всяка точка на страната. Доверете се качеството и изберете подходящ подарък за вас или за ваш любим човек с ръчно изработени бижута с кристали Сваровски.
ЗА КОНТАКТИ
ул. „Стара Планина“ 1
Ботевград
Тел: 0884035213
Уебсайт: http://lasenja.com
Email: office@lasenja.com
Публикуван на 06.08.2020, 5587 посещения.
Коментари (1)
Guest, 14.05.2021, 09:53:45 (преди 3 години)


A phenomenal article you shared to us. Much obliged for all the extraordinary data which you have advised to us in this article.

https://www.naughtymodel.co.in/
Не бъдете анонимен, използвайте акаунта си
* Съгласно българското законодателство, botevgrad.com е длъжен да съхранява, и да предоставя на компетентните органи, при поискване, данни за публикации и коментари, поместени на страниците на сайта!